Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Περιστέρι: Υποδέχεται το Μεσολόγγι στη νέα… πρώτη του Πεδουλάκη

Το Περιστέρι υποδέχεται το Μεσολόγγι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (17:00, ΕΡΤSports) στο πρώτο ματς της νέας... επιστροφής του Αργύρη Πεδουλάκη.

Το Περιστέρι υποδέχεται το Μεσολόγγι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (17:00, ΕΡΤSports) στο πρώτο ματς της νέας… επιστροφής του Αργύρη Πεδουλάκη.

Η «μισή» αγωνιστική στην Basket League ολοκληρώνεται με το παιχνίδι στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Εκεί, στις 17:00 (ΕΡΤ Sports), το Περιστέρι υποδέχεται το Μεσολόγγι και δύο στοιχεία ξεχωρίζουν.

Σε πρώτη φάση, η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινά ακόμα μία θητεία στο Περιστέρι και σίγουρα επιθυμεί να συνοδεύσει την «πρεμιέρα» με νίκη.

Βέβαια, απέναντί του θα βρει την ομάδα – έκπληξη της φετινής σεζόν: Το Μεσολόγγι μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και φιγουράρει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, δείχνοντας πως ήρθε για να μείνει.

Σε κάθε περίπτωση, η αναμέτρηση στο Περιστέρι, που θα σφυρίξουν οι Μάνος, Τσώνος, Κωνσταντινίδου, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button