FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία με τρέλα… και στην Πάτρα!(pics)

Ποιος είπε ότι ο ΠΑΣ Λαμία έχει οπαδούς μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας; Υπάρχουν και δέκα τρελοί Πατρινοί που στηρίζουν την «κυανόλευκη» ομάδα με τρέλα! Το LamiaSports σας τους παρουσιάζει!

Ήταν ένα απόγευμα όπως όλα τα άλλα, όταν ήρθε ένα μήνυμα στη σελίδα του LamiaSports, από έναν φίλο αναγνώστη ο οποίος ζητούσε πληροφορίες για το πως θα μπορέσει να προμηθευθεί μία φανέλα της ομάδας.

Η κουβέντα καθώς προχωρούσε κατέληξε στην ερώτηση από ποια περιοχή μας στέλνει το μήνυμα, με τον φίλο να απαντάει από την… Πάτρα!

Κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα…

Ο αναγνώστης λοιπόν που έστειλε το μήνυμα στη σελίδα μας και ζητούσε φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, δεν είναι από την περιοχή μας, δεν σπουδάζει καν στην πόλη μας και γενικά δεν έχει καμία σχέση με την περιοχή της Φθιώτιδας αλλά είναι ένας Πατρινός φίλαθλος της ομάδας.

Το καλό όμως δεν το έχετε ακούσει ακόμη…

Όταν τον ρωτήσαμε για το αν έχει δει τη Λαμία ποτέ από κοντά μας απάντησε, πως σε κάθε αγώνα της ομάδας μαζεύονται αυτός και άλλα δέκα άτομα για να δούνε την ομάδα του Μάκη Χάβου… Συμπλήρωσε επίσης πως τους αρέσει να βλέπουν ομάδες από την επαρχία όπως η Λαμία να έχει τόσο καλή ομάδα και να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο!

Ας τα πάρουμε από την αρχή, για να μην νομίζετε πως κάνουμε πλάκα!

Ο φίλος από την Πάτρα, ο οποίος δεν έχει ουδεμία σχέση με την πόλη μας, μαζί με τα άλλα δέκα φιλαράκια του σε κάθε αγώνα της Λαμίας μαζεύονται για να δουν τα «παιδιά» του Χάβου και υποστηρίζουν τον ΠΑΣ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μας υπογράμμισε πως έχουν παρακολουθήσει ΤΡΕΙΣ αγώνες της Λαμίας από κοντά, ενώ σκοπεύουν να περάσουν μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων στην πόλη μας και να πάρουν τα δικά τους εισιτήρια διαρκείας για το ΔΑΚ Λαμίας!

Μάλιστα, έφτιαξαν και τις δικές τους φανέλες έτσι ώστε να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα φορώντας τα διακριτικά της.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλαν στο LamiaSports:

Εμείς σαν LamiaSports τους ευχόμαστε τα καλύτερα, να πετύχουν τα όνειρά τους και με το καλό να περάσουν στη Λαμία για να βρίσκονται δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, τον ΠΑΣ Λαμία!

Ευχαριστούμε πολύ μάγκες!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button