ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Λεωνίδα Βόκολου

Σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην OPAP Arena με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Σήμερα στις 19:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στην OPAP Arena με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Έχοντας ως παράδειγμα την εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan SuperLeague κόντρα στην ΑΕΚ, στις 19:30.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στη βασική ενδεκάδα που θα αγωνιστεί σήμερα στην OPAP Arena. Επίσης δεν θα αλλάξει και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, με τη Λαμία να αγωνίζεται χωρίς άγχος κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος πάση θυσία θέλει να κερδίσει μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Κρίστοφερ Νούνιες και ο Ματίας Ακούνια είναι εκτός λόγω καρτών και αυτές είναι οι δύο σημαντικότερες απουσίες της Λαμίας, τις οποίες όμως γνωρίζαμε εδώ και ημέρες. Επίσης εκτός είναι και ο Άλαν Τζαγκόεφ για ακόμη μία φορά.

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ τότε θα δούμε, τον Κοσέλεφ κάτω από τα δοκάρια, τον Σιμόν δεξιά, τον Σίντκλεϊ αριστερά και τον Τζανετόπουλο με τον Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο ο Τζανδάρης είναι ο ένας που θα πάρει θέση ενώ δίπλα του θα έχει τον Στάνκο. Στα άκρα, δεξιά ο Μαρτίνεθ, αριστερά ο Τσιλούλης ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Καρλίτος θα αγωνιστεί ο Σλίβκα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button