Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Στην κορυφαία πεντάδα της αγωνιστικής ο Παπαργυρόπουλος!

Ήταν κυρίαρχος κάτω από τη ρακέτα και δικαίως βρίσκεται μέσα στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής, ο σέντερ του Έσπερου Λαμίας.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα με δεδομένη και τη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία πήραν η Νίκη Βόλου και ο Έσπερος Λαμίας, επικρατώντας του Αγρινίου και της Ελευθερούπολης αντίστοιχα. Πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας για το Φαίακα Κέρκυρας που παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει επικράτησε της Γέφυρας.

Επιστροφή στις νίκες για τον Ερμή Λαγκαδά που επικράτησε των Ικάρων Σερρών. Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τα Φάρσαλα που επικράτησε των Μαχητών-Πειραματικού.

Με βάση αυτά τα αποτελέσματα η συντακτική ομάδα του Basketblog.grαναδεικνύει την κορυφαία πεντάδα και τον προπονητή της αγωνιστικής και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει τον MVP και τον προπονητή της αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

Κώστας Τσιρογιάννης (Ερμής Λαγκαδά):Πολύ καλή εμφάνιση από το νεαρό γκαρντ του Ερμή Λαγκαδά κόντρα στους Ικάρους Σερρών. Ο Τσιρογιάννης αποτελεί τη νέα φουρνιά παικτών στο Βορρά της Β’ Εθνικής, με τον φέρελπι γκαρντ να δείχνει ότι έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του, με μία μεστή εμφάνιση κόντρα στους Ικάρους που “καίγονταν” για τη νίκη. Ο νεαρός γκαρντ σταμάτησε στους 21 πόντους, ευστοχώντας και σε ένα τρίποντο, βοηθώντας παράλληλα και στον τομέα της δημιουργίας.

Γιώργος Τοπουζίδης (Φάρσαλα): Ο άνθρωπος της στιγμής για τα Φάρσαλα που χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλούς έναντι των Μαχητών-Πειραματικού. Ο 27χρονος γκαρντ ήταν εξαιρετικός στον αγώνα της Κυριακής στα Πεύκα και χάρη στους 17 πόντους του χάρισε στην ομάδα του μια πολύ σπουδαία νίκη, ενώ λειτούργησε και ως… clutch player, χαρίζοντας εν πολλοίς τη νίκη στην ομάδα στα κομβικά τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Παναγιώτης Τσώλης (Νίκη Βόλου):Εξαιρετική παρουσία από τον έμπειρο παίκτη της Νίκης Βόλου κόντρα στο Αγρίνιο. Ο Τσώλης αποτελεί έναν εκ των εμπειρότερων παικτών των Θεσσαλών και την Κυριακή βγήκε μπροστά μαζί με τον Φρουσκλιά και χάρισαν στην ομάδα τους μία ανέλπιστη, βάσει της διαφοράς με το Αγρίνιο νίκη. Ο Τσώλης ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 15 πόντους και ευστοχώντας σε 3 τρίποντα.

Κώστας Νίκας (Φαίακας Κέρκυρας):Κομβική παρουσία από τον φόργουορντ του Φαίακα κόντρα στην Γέφυρα. Σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Φαίακα ήθελαν να αποδείξουν ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, είναι έτοιμοι να παλέψουν μέχρι τέλους, ο Νίκας ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας 16 πόντους με 2 τρίποντα και οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη.

Ρήγας Παπαργυρόπουλος (Έσπερος Λαμίας): Κυρίαρχος κάτω από το καλάθι ο φόργουορντ/σέντερ του Έσπερου Λαμίας κόντρα στην Ελευθερούπολη. Ο Παπαργυρόπουλος αποτελεί έναν εκ των εμπειρότερων παικτών της κατηγορίας και κόντρα στην Ελευθερούπολη οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, πετυχαίνοντας 23 πόντους με 5 τρίποντα, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.

Προπονητής της αγωνιστικής: Χάρης Φόρος (Φάρσαλα):

Τα Φάρσαλα δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν μία ανάλογη πορεία με την περσινή, παρά τις βλέψεις που είχαν στην ομάδα. Ο Χάρης Φόρος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση, στηρίχθηκε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου στο τοπικό ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, ήρθε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, κόντρα στους Μαχητές-Πειραματικού που βάζει γερά την ομάδα στο κόλπο της παραμονής στην κατηγορία. Μία νίκη που ήρθε χάρη στους λεπτούς χειρισμούς του έμπειρου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button