FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να γίνει η πιο πετυχημένη επαρχιακή ομάδα;

Η καλύτερη σεζόν του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague είναι αναμφίβολα η φετινή… μέχρι βέβαια να έρθει η επόμενη! Το ερώτημα είναι ένα όμως! Είναι η «κυανόλευκη» η πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα του πρωταθλήματος;

Μια πραγματικά ονειρεμένη πορεία πραγματοποιεί φέτος ο ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της SuperLeague αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η σεζόν ξεκίνησε με τη Λαμία να μετράει ήττες και κακές εμφανίσεις, όμως η έλευση του Μάκη Χάβου άλλαξε τα πάντα.

Η ομάδα άρχιζε να «χτίζει» τον δικό της χαρακτήρα. Άρχισε να σκοράρει, να κερδίζει και να παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική ομάδα από αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Μέσα στο γήπεδο η Λαμία άρχισε να βάζει δύσκολα σε όλους. Από τις ομάδες που είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτή αλλά και στους «μεγάλους».

Μάλιστα, φτάσαμε στο Κύπελλο Ελλάδος με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει πετάξει εκτός του θεσμού τις δύο ιστορικά μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και να βρίσκεται τώρα στα ημιτελικά του θεσμού παίζοντας απέναντι στην τρίτη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας μας, την ΑΕΚ.

Πρόκειται για επιτεύγματα όπου λίγες επαρχιακές ομάδες τα έχουν καταφέρει και μάλιστα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα. Η «κυανόλευκη» ομάδα έχει «βάλει από κάτω της» παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις της επαρχίας, όπως η Ξάνθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΟΦΗ, ο Αστέρας Τρίπολης αλλά και την ΑΕΛ.

Μεγάλος στόχος πλέον του ΠΑΣ, είναι να αναδειχθεί φέτος ως η πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα της SuperLeague και μπορεί να το πετύχει αυτό αν καταφέρει και πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και μπει σε διαφορετική «τροχιά» πλέον.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button