Α΄ ΦθιώτιδαςΓ' ΕθνικήΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σπατάλησε τις ευκαιρίες του και ηττήθηκε ο Αστέρας!

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού των αρκετών απουσιών αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αναγέννηση Άρτας.

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής, ο Αστέρας Σταυρού των αρκετών απουσιών αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αναγέννηση Άρτας.

Την ήττα με 1-0 σκορ γνώρισε ο Αστέρας Σταυρού στην έδρα της Αναγέννηση Άρτας με τον Μανιώτη στο 24΄ να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Με αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα παρατάχθηκε ο Αστέρας Σταυρού απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας, για την 16η εμβόλιμη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Εκτός για τον Αστέρα ήταν ο βασικός του τερματοφύλακας ο Τσάμης αλλά και ο ένας εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών, ο Μόσχος. Στον πάγκο ήταν επίσης και ο Νάτσο Ροντρίγκες ενώ μετά από αρκετό καιρό μπήκε στην αποστολή ο Μαργαρίτης.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τελικές φάσεις, αλλά το γκολ το βρήκαν οι γηπεδούχοι στο 24΄με τον Μανιώτη να κάνει το 1-0.

Αν και προσπάθησε ο Αστέρας, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Αναγέννηση να προηγείται με 1-0 σκορ.

Στην επανάληψη ο Σταυρός μπήκε αρκετά δυνατά. Μάλιστα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες να ισοφαρίσει το σκορ όταν τόσο ο Αλεξίου όσο και ο Κακκάβας αστόχησαν από πλεονεκτική θέση με κεφαλιά.

Παρά τις προσπάθειες της ομάδας από τη Φθιώτιδα να φτάσει στην ισοφάριση, δεν τα κατάφερε, το 1-0 παρέμεινε και η Αναγέννηση Άρτας πήρε το τρίποντο.

Η αρχική ενδεκάδα του Αστέρα:

Μαγκλάρας, Δρόσος, Μαλισσόβας, Σεντής, Ακασού, Λάππας, Παρλάντζας, Κακκάβας, Αντωνόπουλος, Αλεξίου, Φράγκος

Στον πάγκο βρίσκονται: Νάτσο Ροντρίγκες, Καρακούσης, Παλιάκος, Τασιός, Πανουργιάς, Σίψας, Παπαλέξης, Σκούρας, Μαργαρίτης

Η ενδεκάδα της Αναγέννησης Άρτας: Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης, Πλαστουργός, Ζυγκερίδης, Πάνος, Κυριάκης, Μανιώτης, Θεοδωράκης

Διαβάστε επίσης

Back to top button