Τοπικά Σπορ

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα νέων με θέμα τον αθλητισμό από την Fthia In Action

Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα υπέροχο πρόγραμμα για νέους στο εξωτερικό, την ανταλλαγή νέων "Mixes Sports: A tool for the social inclusion of young people"!

 

——————–
Σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα υπέροχο πρόγραμμα για νέους στο εξωτερικό, την ανταλλαγή νέων “Mixes Sports: A tool for the social inclusion of young people”! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αφορά τον αθλητισμό και πως τα διάφορα αθλήματα μπορούν να διαδραματίσουν σπουδαίο ρόλο στην κοινωνική ένταξη των νέων. Θα διεξαχθεί στην Ανδαλουσία της Ισπανίας και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Μάλαγα μεταξύ 21 και 28 Απριλίου ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν 24 νέοι από 4 διαφορετικές χώρες (Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, Γαλλία).

Εάν είσαι 18-25 ετών και θα ήθελες να περάσεις διαφορετικά τις μέρες του Πάσχα φέτος, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σένα! Θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε μία πανέμορφη περιοχή, να γνωρίσεις πολλά άτομα από άλλες χώρες, να αθληθείς και να συμμετάσχεις σε πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια με βάση την μη τυπική μορφή εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα θα έχει γλώσσα εργασίας τα αγγλικά, καλύπτονται στο 100% διαμονή και διατροφή καθ’όλη τη διάρκεια της ανταλλαγής ενώ επιστρέφει έως 360 ευρώ από τα έξοδα ταξιδιού, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Επίσης, στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί πιστοποιητικό Youthpass στους συμμετέχοντες!

Διαβάστε επίσης

Back to top button