Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Το «αγκάθι» για την μεταγραφή του Χνιντ στην Αλ Αχλί

Ποιο είναι το εμπόδιο για την μετακόμιση του 23χρονου ποδοσφαιριστή στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας;

Ποιο είναι το εμπόδιο για την μετακόμιση του 23χρονου ποδοσφαιριστή στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας;

Ούτε λεπτό συμμετοχής δεν έχει πάρει ο Νασίμ Χνιντ επί των ημερών του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ.

Αυτά βλέπει και ο ατζέντης του, Μοέζ Τσεμπί και δεν έχει σταματήσει να ψάχνεται για μια ομάδα που θα δώσει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στον Τυνήσιο αμυντικό, ώστε να μην χάσει το…τρένο του επόμενου Κόπα Άφρικα.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί πως η Αλ Αχλί από την Σαουδική Αραβία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο στόπερ.

Ενδιαφέρον που έχει μεταφέρει στην Ένωση, διατηρώντας ανοιχτή γραμμή με τους «κιτρινόμαυρους» με φόντο την προοπτική μετακόμισης του ποδοσφαιριστή στην Τζέντα και στην ομάδα στον πάγκο της οποίας κάθεται ο δικός μας (άλλοτε προπονητής του Πανιωνίου) Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το «αγκάθι» για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ των δύο κλαμπ σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA και με βάσει όσα προκύπτουν από τον ξένο ατζέντη του Χνιντ, έχουν να κάνουν με την μορφή του δανεισμού.

Η Αλ Αχλί φέρεται να επιθυμεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μέσω εξάμηνου δανεισμού και καλοκαιρινής οψιόν αγοράς, την ώρα που στην ΑΕΚ θέλουν να «ντριμπλάρουν» την οψιόν και να εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για τον Χνιντ, με τον οποίο…τρέχει συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Μένει να φανεί κατά πόσον μπορεί να βρεθεί η «χρυσή» – τομή μέχρι το φινάλε των μεταγραφών ή ο Χνιντ θα συνεχίσει (αμετάθετος) στα Σπάτα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button