FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Καθαρά τυπικό το θέμα της Τούμπας!

Δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΣ Λαμία να έχει ζητήσει από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το γήπεδο της Τούμπας για να δηλωθεί στον φάκελο αδειοδότησης, σαν έδρα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Το LamiaSports επικοινώνησε με ανθρώπους της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και έχει το ρεπορτάζ.

Χθεσινά τοπικά και αθηναϊκά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το γήπεδο της Τούμπας για να το δηλώσει ως έδρα για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, στο φάκελο για την αδειοδότηση της ομάδας.

Το LamiaSports επικοινώνησε με ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι οποίοι τόνισαν πως η Λαμία όντως ζήτησε το γήπεδο της Τούμπας, καθαρά όμως για τυπικούς λόγους.

Τι εννοούν με αυτό;

Ζήτησαν λοιπόν το γήπεδο, μόνο και μόνο επειδή πρέπει να δηλώσουν έδρα για ευρωπαϊκές διοργάνωσεις στον φάκελο της αδειοδότησης και το όλο θέμα είναι καθαρά τυπικό και τίποτα παραπάνω.

Το θέμα όμως είναι αλλού.

Πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο «Δικέφαλος», θα δηλώσει ως έδρα για το επόμενο πρωτάθλημα το «Καυτανζόγλειο» καθώς η Τούμπα αν όλα «κυλίσουν» έτσι όπως τα θέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θα «κλείσει» για να ξεκινήσει το έργο της «Νέας Τούμπας», ένα πρότζεκτ που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τον Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button