Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ντέρμπι Φωκίδας στο Κύπελλο!

Κέφια είχε η κληρωτίδα της ΕΠΣ Φωκίδας για τη φάση των ημιτελικών του Κυπέλλου. Τα ζευγάρια που προέκυψαν ήταν Αστέρας Ιτέας-Φωκικός και Ακαδημία 94-Απόλλων Ευπαλίου.

Οι πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη 27 Μαρτίου στις έδρες του Αστέρα και της Ακαδημίας με ώρα έναρξης 15:30.

Οι ημερομηνίες των επαναληπτικών θα οριστούν κατόπιν συνεννόησης των σωματείων μεταξύ τους, σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις του στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται, κάτι που κυρίως αφορά στις ομάδες που αγωνίζονται στη ΄Γ Εθνική.

Ως προς το ζευγάρι Αστέρας-Φωκικός, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι δύο ομάδες ήταν αντιμέτωπες και στον πρώτο γύρο του θεσμού, ενώ, αν υπολογίσουμε και το παιχνίδι του Super Cup, θα διαπιστώσουμε ότι συνολικά οι δύο κορυφαίες ομάδες του νομού τη φετινή περίοδο θα αναμετρηθούν… 7 φορές. 4 για το Κύπελλο, μία για το Super Cup και άλλες δύο για το πρωτάθλημα, με το δεύτερο μεταξύ τους ματς για την διοργάνωση αυτή να πραγματοποιείται την Κυριακή στην Άμφισσα.

Στο άλλο ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι ο φετινός πρωταθλητής Απόλλων Ευπαλίου. Ωστόσο, η Ακαδημία 94 θα προσπαθήσει να εμφανιστεί όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται, καθώς η για πρώτη φορά συμμετοχή τους στον τελικό του θεσμού είναι εξαιρετικό κίνητρο.

Η κλήρωση αναλυτικά

Αστέρας Ιτέας -Φωκικός

Ακαδημία 94-Απόλλωνα Ευπαλιου

πηγή: fokidanews.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button