Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στη λίστα του Τερίμ ο Μαρκάο!

Στη μεταγραφική λίστα του Τερίμ ο Βραζιλιάνος στόπερ Μαρκάο, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Στη μεταγραφική λίστα του Τερίμ ο Βραζιλιάνος στόπερ Μαρκάο, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ο Παναθηναϊκός έχει τροποποιήσει τις μεταγραφικές σκέψεις του ενόψει του χειμερινού, μεταγραφικού «παραθύρου» και τσεκάρει την αγορά για διάφορες περιπτώσεις, όμως η απόλυτη προτεραιότητά του παραμένει η απόκτηση ενός εν δυνάμει βασικού κεντρικού αμυντικού.

Κάτι που επιβεβαίωσε κι ο Φατίχ Τερίμ στις τοποθετήσεις του κατά την επίσημη παρουσίασή του την Παρασκευή (29/12), επικαλούμενος τα προβλήματα που υπάρχουν στα μετόπισθεν με τους τραυματισμούς των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Οι «πράσινοι» είχαν ήδη τσεκάρει 4-5 πολύ καλές περιπτώσεις απ’ το εξωτερικό, τις οποίες έχουν θέσει υπόψην του νέου προπονητή της ομάδας, ο οποίος θα αξιολογήσει το κατά πόσο ταιριάζουν στο δικό του αγωνιστικό μοντέλο.

Παράλληλα, πληροφορίες Τούρκων δημοσιογράφων φέρνουν σε πρώτο πλάνο και την περίπτωση του αριστεροπόδαρου Βραζιλιάνου στόπερ Μαρκάο, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεβίλη απ’ το 2022 και είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει άριστα ο Τερίμ, καθώς με δική του εισήγηση αποκτήθηκε από τη Γαλατασαράι τον Ιανουάριο του 2019 απ’ την πορτογαλική Τσάβες αντί 4 εκατ. ευρώ.

Με την καθοδήγηση του Τερίμ, ο Μαρκάο έκανε εξαιρετικές σεζόν με τη «Γαλατά», κατακτώντας ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα Super Kopa Τουρκίας και πριν από ενάμιση χρόνο πήρε μεταγραφή αντί 13 εκατ. ευρώ στη Σεβίλη, με την οποία κατέκτησε πέρσι το Europa League. Δεν κέρδισε, ωστόσο, ποτέ φανέλα βασικού, λόγω της πληθώρας των επιλογών που είχε η ισπανική ομάδα στο κέντρο της άμυνάς της, αλλά και διάφορων μικροτραυματισμών του.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχασε φέτος μεγάλο μέρος του α’ μισού της σεζόν εξαιτίας μίας βαριάς θλάσης, όμως εδώ κι αρκετές εβδομάδες έχει επιστρέψει πλήρως και στις 19 Δεκεμβρίου μπήκε ως αλλαγή στην εκτός έδρας νίκη επί της Γρανάδα.

Οι Τούρκοι αναφέρουν πως ο Μαρκάο έχει μπει στο στόχαστρο του Τερίμ και του Παναθηναϊκού, που εξετάζουν έναν πιθανό δανεισμό του αρχικά για έξι μήνες, θεωρώντας πως μαζί του θα μπορέσει να ξαναβρεί τα αγωνιστικά πατήματά του…

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button