Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Esperos Lamias BC fan club: «Αντιμέτωποι εκτός έδρας με τον τυφώνα ΣΑΑΚ Ανατόλια»

Pre game ανάλυση του αγώνα ΣΑΑΚ Ανατόλια – Έσπερος Λαμίας, από το Espero Lamias BC fan club.

Την Κυριακή  24 -03 – 2019,ώρα 17:00 στο  κλειστό  του κολεγίου  ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσσαλονίκης, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball,μεταξύ των ομάδων  ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσσαλονίκης  –  ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Για κάθε νέα αγωνιστική, υπάρχει μια νέα πραγματικότητα.

Αυτή την αγωνιστική ταξιδεύουμε στην Θεσσαλονίκη να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, την εμφανώς καλλίτερη ομάδα της κατηγορίας, την ήδη προβιβάσιμη στην ανώτερη Α2 κατηγορία.

Δεν υπάρχουν γι’ αυτό το παιχνίδι ψευδαισθήσεις. Το μπάσκετ είναι το πιο δίκαιο άθλημα. Όταν  το Ανατόλια έχοντας αγωνιστική διάρκεια, έχει καταφέρει να είναι αήττητο στην έδρα του και όταν βρίσκει ρυθμό  να ξεπερνά συνήθως τους 90 πόντους στην επίθεση, οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους.

Εμείς ως ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, έχοντας στο μυαλό μας, τον μοναδικό ρεαλιστικό στόχο της παραμονής στην  Β’ Εθνική κατηγορία, ανεβαίνουμε στο Ανατόλια για να προσπαθήσουμε  παίρνοντας την εμπειρία της δύσκολης ‘’αγωνιστικής εξίσωσης’’ , να  πάμε  στο παρακάτω μάθημα με το Πρέπει  της ‘’αγωνιστικής ορίζουσας’’.

Ξέρουμε  τις δυνατότητες μας, ξέρουμε τις αδυναμίες μας και το μόνον που πρέπει  να προσπαθήσουμε σε αυτό το παιχνίδι , είναι να αναδείξουμε κάποια από τα υπαρκτά προτερήματα μας.

Καλό μας ταξίδι, καλό μας παιχνίδι .

Esperos lamias bc fan club

Attachments area

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button