Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Γκέλα με το καλημέρα για την Πορτογαλία

Στο 0-0 κόλλησε η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μέσα στο «Ντα Λουζ» με την Ουκρανία.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020-2ος ΟΜΙΛΟΣ-1ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ: 0-0

Γήπεδο: Ντα Λουζ

Ξεκίνημα με το αριστερό για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, που κόλλησε στο 0-0 μέσα στην έδρα της με την Ουκρανία.

Η Πορτογαλία πίεσε από τα πρώτα λεπτά και στο 16’ βρήκε δίχτυα με τον Καρβάλιο αλλά το  γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 23’ ο Ρονάλντο από αριστερά έφερε την μπάλα στο δεξί κι έκανε το σουτ αλλά ο Πιάτοβ έσωσε με τα πόδια. Ο Πορτογάλος σταρ έκανε νέο σουτ από αριστερά στο 27’  με τον Πιάτοβ αν πέφτει και να διώχνει και πάλι.

Ο Ουκρανός κίπερ στο 57’ έπεσε και απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Αντρέ Σίλβα, ενώ στο 69’ το φάουλ του Γκερέιρο κόντραρε στο τείχος και πέρασε λίγο έξω. στο 85’ ο Πατρίσιο απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Κονοπλιάνκα και στην επαναφορά ο Μοράες δεν μπόρεσε να βρει στόχο εξ επαφής.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίσιο, Κανσέλο, Γκερέιρο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Μουτίνιο (87’ Ζοάο Μάριο), Αντρέ Σίλβα (73’ Ντιέγκο Σόουζα), Μπερνάρντο Σίλβα, Ρονάλντο Καρβάλιο, Νέβες (62’Ράφα Σίλβα)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Στεπανένκο, Κριβτσόβ, Μαλινόβσκι, Γιάρεμτσουκ (76’ Μοράες), Ζιντσένκο, Μικολένκο, Μάρλος (67’ Τσιγκανκόβ), Κονοπλιάνκα (87’ Μπουγιαλσκί), Καραβάεβ, Ματβιγένκο

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button