Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Με αέρα Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας η Γαλλία(vid)

Με το πόδι στο γκάζι οι Γάλλοι…

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 – 8ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ: 1-4

Γήπεδο: Stadionul Zimbru – Chisinau

Η Γαλλία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του EURO 2020 νικώντας την Μολδαβία με 1-4.

Η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν για την Γαλλία στο 12′, με το σουτ του Κουρζαβά που μπλόκαρε ο Κοσέλεφ. Οι Γάλλοι πήραν προβάδισμα στο 24′, με τον Ποκμπά να βγάζει υπέροχη μπαλιά στον Γκριεζμάν και τον τελευταίο να κάνει το 0-1 με σουτ στην κίνηση. Τρία λεπτά αργότερα ο Γκριεζμάν έβγαλε ωραία σέντρα και ο Βαράν με τρομερή κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έκανε το 0-2. Οι «τρικολόρ» έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο και στο 34′ πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Ζιρού να σκοράρει με γυριστό από κοντά μετά από σέντρα του Ματουιντί.

Στο δεύτερο μέρος, η Γαλλία είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 70′ με τον Εμπαπέ να κάνει ωραία ενέργεια και πλασέ και τον Κοσέλεφ να αποκρούει. Δύο λεπτά αργότερα ο Γκριεζμάν εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Ποκμπά να πιάνει την κεφαλιά και τον Κοσέλεφ να αποκρούει και πάλι. Στο 87′ ο Σεμποτάρου γύρισε πολύ απρόσεκτα για τον Κοσέλεφ, με τον Εμπαπέ να κλέβει και με ωραίο πλασέ να κάνει το 0-4. Δύο λεπτά αργότερα οι Μολδαβοί πέτυχαν τον γκολ της τιμής με τον Άμπρος να σκοράρει από κοντά παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από ασταθή απόκρουση του Γιορίς.

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Κοσέλεφ, Γιαρντάν, Ποσμάκ, Καρπ, Ριμπτσίουκ, Σεμποτάρου, Ιονίτα, Αντονίουτς (Αμπρός 73′), Κότσιουτς (Ροσγκόνιουτς 45′), Γκινσάρι, Νικολαέσκου (Ντάμασκαν 59′)

ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Κουρζαβά, Ποκμπά, Καντέ, Εμπαπέ, Γκριεζμάν (Τοβέν 74′), Ματουιντί (Λεμάρ 73′), Ζιρού (Φεκίρ 81′)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button