FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Φακούντο Μπερτόλιο και του χρόνου στον ΠΑΣ Λαμία;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φακούντο Μπερτόλιο τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΣ Λαμία και θα φορά τη «κυανόλευκη» φανέλα και του χρόνου. Διαβάστε το ρεπορτάζ!

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και οι άνθρωποί της έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν την ομάδα για την επόμενη χρονιά… που θα την βρει και πάλι στη SuperLeague.

Αρκετές κουβέντες έχουν γίνει για το ποιοι θα κληθούν να συζητήσουν με την ΠΑΕ για ανανέωση, όμως μια είναι αυτή που φαίνεται πως «καίει».

Και αυτή δεν είναι άλλη από την υπόθεση του Φακούντο Μπερτόλιο. 

Το συμβόλαιο του Μπερτόλιο, λήγει το καλοκαίρι του 2019 και οι άνθρωποι της Λαμίας έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό (όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ) τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όπως φαίνεται τώρα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με την ΠΑΕ και αναμένεται σύντομα να ανανέωσει το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, θα του γίνει και αύξηση της τάξης των 10.000€ παραπάνω απ΄όσα έπαιρνε για αυτή την χρονιά, επιβεβαιώντας και τα ρεπορτάζ που θέλανε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να κάνει την υπέρβαση, μόνο για τα «μάτια» του Μπερτόλιο.

Μια αρκετά ευχάριστη είδηση, που ευελπιστούμε να βγει αληθινή μιας και ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φέτος αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας του Μάκη Χάβου, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τον κίνδυνο «αρπαγής» και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδες από τη SuperLeague, όπως ο Αστέρας Τρίπολης.

Η ομάδα της Τρίπολης φημολογείται πως πρόσφερε συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας, δίνοντάς του παραπάνω χρήματα απ΄όσα παίρνει εδώ, αλλά η επιθυμία του Αργεντινού «μάγου» είναι όπως όλα δείχνουν να παραμείνει στον ΠΑΣ!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button