Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πάρτι του Στέρλινγκ στο «Γουέμπλεϊ» (vid)

Η Αγγλία παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κέρδισε εύκολα την Τσεχία με 5-0 με τον άσο της Σίτι να κάνει χατ τρικ.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020-1ος ΟΜΙΛΟΣ-1ηΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΓΛΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ: 5-0

Γήπεδο: Γουέμπλεϊ

Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ σε μεγάλα κέφια, η Αγγλία διέλυσε με 5-0 την Τσεχία κι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στα προκριματικά.

Στο 16ο λεπτό μόλις, ο Σαουθγκέιτ είδε τον Ντάιερ να αποχωρεί τραυματίας αλλά στο 24’, οι Άγγλοι έκρυψαν την μπάλα, ο Σάντσο έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Στέρλινγκ εξ επαφής πλάσαρε για το 1-0. Οι Άγγλοι πίεσαν κι άλλο και  στο 45’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Καντεράμπεκ και ο Κέιν έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Στο 51’ το σουτ του Άλι πέρασε λίγο έξω και στο επόμενο λεπτό ο Κέιν πήρε την κεφαλιά από το κόρνερ αλλά ο Παβλένκα του είπε όχι. Στο 59’ η άμυνα των Τσέχων έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Σάντσο και στο 62’ μετά από κόντρες, η μπάλα στρώθηκε στον Στέρλινγκ που γύρισε μέσα από την περιοχή και πλασάρε για το 3-0.  Και μάλιστα στο 68ο λεπτό ο Στέρλινγκ δοκίμασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία και στον Σελούστκα και κατέληξε στα δίχτυα του Παβλένκα για το 4-0. Στο 75’ ο Παβλένκα είπε όχι σε σουτ του Κέιν και στο 78’ η κεφαλιά του Μαγκουάιρ πέρασε λίγο έξω. Και στο 84’ ο Παβλένκα έσωσε μετά  από σουτ του Χάντσον Οντόι αλλά η μπάλα βρήκε στον Κάλας και κατέληξε στα δίχτυα των Τσέχων για το 5-0.

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τσίλγουελ, Κιν, Μαγκουάιρ, Χέντερσον, Ντάιερ (17’ Μπάρκλεϊ), Σάντσο, Κέιν, Άλι (63’ Ράις), Στέρλινγκ (70’ Χάντσον Οντόι)

ΤΣΕΧΙΑ: Παβλένκα, Καντεράμπεκ, Σελούστκα, Γκέμπρε Σελάσι, Γιάνκτο (46’ Βίντρα), Νταριντά, Κάλας, Παβάλκα, Σούτσεκ, Σικ (80’ Σκόντα), Νοβάκ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button