FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Υπάρχει διαφορά με Σαράνοφ!»

Φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα του Μπόγιαν Σαράνοφ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Όπως έχουν προκύψει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για τις ανανεώσεις συμβολαίων, ποδοσφαιριστών που έχουν αφήσει θετική εντύπωση.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή του Σέρβου τερματοφύλακα, Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο 31χρονος γκολκίπερ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με το «Sportime», οι πρώτες επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν γίνει.

Το δημοσίευμα όμως, σημειώνει πως ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει διαφορά προς το παρών στο οικονομικό κάτι που μέχρι στιγμής έχει αφήσει ανοικτή κάθε εξέλιξη.

Πιο αναλυτικά το ρεπορτάζ αναφέρει τα εξής:

Από τους φετινούς πρωταγωνιστές της Λαμίας είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ. Κυρίως λόγω του μεγάλου ματς που έκανε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σέρβος είναι γενικά σταθερός, αλλά σε εκείνο το ματς έκανε το κάτι παραπάνω και βοήθησε ώστε να έρθει η ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τον Γιώργο Μουντάκη να το παίρνει πάνω του. Τον ήξερε από τον Εργοτέλη και ήταν πεπεισμένος για την αξία του. Τότε υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και αυτό σημαίνει πως σε λίγο καιρό μένει ελεύθερος.

Οι πρώτες -έστω και διερευνητικές- επαφές ανάμεσα σε Σαράνοφ και Λαμία για νέο συμβόλαιο έχουν γίνει. Προς το παρόν, πάντως, υπάρχει απόσταση στο οικονομικό. Ο 31χρονος τερματοφύλακας θέλει κάτι παραπάνω ως μία… επιβράβευση για όσα έχει προσφέρει φέτος. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά μένει να φανεί το αν θα καλυφθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κυανόλευκοι» δεν θα ήθελαν ξαφνικά να ψάχνουν για δύο τερματοφύλακες στο τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μελίσσας θα αποχωρήσει και όπως αποκάλυψε το Sportime πριν από μία εβδομάδα, πιθανότερος προορισμός του είναι η Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button