Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Διπλό “όχι” για Κούτρη!

Ο Ολυμπιακός βλέπει συλλόγους να ρίχνουν… χρήμα με ουρά στα πόδια των παικτών του, αλλά προς το παρόν έχει αρνηθεί καθέτως οποιαδήποτε προσφορά.

Χαρακτηριστική περίπτωση για τους «ερυθρολεύκους», είναι αυτή του Λεονάρντο Κούτρη. Ο Έλληνας αμυντικός έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Μαρσέιγ, με τη «Live Sport» να μεταδίδει πως η διοίκηση του Ολυμπιακού αρνήθηκε δύο φορές πρόταση της γαλλικής ομάδας. Η μία λογικά δεν ήταν άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η άλλη ήταν μάλλον ένας δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Παράλληλα, οι περιπτώσεις των Μαντί Καμαρά και Παπ Αμπού Σισέ είναι από αυτές που στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει περίπτωση να μη… μοσχοπουλήσουν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν αρνηθεί μάλιστα προτάσεις της τάξης των 7, 8 και 10 εκατομμυρίων ευρώ για τους Καμαρά και Σισέ το τελευταίο διάστημα, κοστολογώντας τους πάνω από 20 και 15 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα. Διαφορά δεν υπάρχει, ουσιαστικά, και ως προς την κοστολόγηση του Κώστα Φορτούνη.

Την ίδια στιγμή, έχουν απορριφθεί προτάσεις της τάξης των 4 εκατομμυρίων ευρώ από Σέλτικ και Σαουθάμπτον για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Προς το παρόν, βέβαια, στον Πειραιά προτιμούν να ασχοληθούν με τις περιπτώσεις των Σα και Χασάν, κάνοντας παζάρι με τις Πόρτο και Μπράγκα για την αγορά τους.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button