Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πρόταση για φιλικό Παρτιζάν – ΑΕΚ για τα 20 χρόνια του έπους!

Η Παρτιζάν μέσω του Σέρβου Πρέσβη στην Αθήνα, έχει καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ για επανάληψη του μεγάλου αγώνα ειρήνης.

Ήταν 7 Απριλίου του 1999. Όταν η ΑΕΚ σταματούσε τον πόλεμο και πέρναγε στην ιστορία. Με έναν αγώνα ειρήνης στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν, εν μέσω των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών στη Σερβία.

20 χρόνια αργότερα, δεν αποκλείεται να έχουμε επανάληψη του έπους. Καθώς στα γραφεία της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο Μαρούσι, έχει φτάσει πρόταση από την Παρτιζάν μέσω του Σέρβου πρέσβη στην Αθήνα, για να γίνει και φέτος το παιχνίδι στον εορτασμό των 20 χρόνων από το φιλικό αγώνα ειρήνης στον πόλεμο, το Πάσχα του 1999.

Φυσικά, η πρόθεση της ΑΕΚ είναι απόλυτα θετική στη διεξαγωγή ενός τέτοιου αγώνα και αναμένεται ανάμεσα στις δύο πλευρές να ξεκινήσει συζήτηση για το πότε θα μπορούσε να γίνει. Για την ώρα, το μόνο δεδομένο που υπάρχει, είναι η πρόταση των Σέρβων και η απόλυτα θετική ανταπόκριση της Ένωσης.

Έχει αξία να αναφέρουμε επίσης και το εξής. Που έχει τη δική του σημασία. Ότι μπορεί μερίδα οπαδών της Παρτιζάν να είναι αδελφοποιημένη με τους φίλους του ΠΑΟΚ, ωστόσο η διοίκηση των Σέρβων δεν μπορεί να ξεχάσει την ΑΕΚ. Και όσα πρόσφερε τον Απρίλιο του 1999. Με ένα έπος ειρήνης. Ένα φιλικό παιχνίδι τότε, που είχε σταθεί ικανό να σταματήσει τον χρόνο. Και τον πόλεμο. Και να αποδείξει για ακόμα μια φορά, πως είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button