Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Φράγκος «πήρε το όπλο του»

Την δεύτερη πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Βόλος ο οποίος επικράτησε με 5-0 του Ηροδότου, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Σκόραρε δύο φορές ο πρώην εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, Μιχάλης Φράγκος!

Την δεύτερη πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Βόλος ο οποίος επικράτησε με 5-0 του Ηροδότου, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Εύκολο απόγευμα κόντρα στον Ηρόδοτο είχε ο Βόλος, ο οποίος πέτυχε την πιο μεγάλη σε έκταση νίκη μέσα στην έδρα του. Ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στα πρώτα 20΄ του ματς χωρίς ωστόσο να έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Πίτκα.

Με το πέρας της ώρας η ομάδα του Χουάν Φεράντο πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 35΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε τέρμα του Μάντζη, ο οποίος μετά από κεφαλιά του Ηλιόπουλου στο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοφ για να κάνει το 1-0. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και δια τηρήθηκε ως έχει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Βόλος πίεσε προκειμένου να φτάσει στο 2-0. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί αρχικά στο 46΄ με το σουτ του Κότο να μπλοκάρεται εύκολα από τον Ξενοδόχοφ, ενώ το τακουνάκι που επιχείρησε ο Ηλιόπουλος αποκρούστηκε σε κόρνερ. Αυτό το οποίο οι Θεσσαλοί δεν κατάφεραν στις δύο αυτές περιπτώσεις, το πέτυχαν στο 59΄ με τον Φράγκο ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ματς.

Σουτ του Πίσπα στο 63΄ πάνω από την εστία του Ξενοδόχοφ, ενώ στο 67΄ το σουτ του Πίτου Γκαρσία αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού. Ότι δεν κατάφεραν αμφότεροι στις δύο αυτές φάσεις, το πέτυχε ο Φράγκος με το δεύτερο προσωπικό γκολ στο 70΄ με σουτ. Στο 76΄ ο Κόκορης με πλασέ έκανε το 4-0, ενώ ο Φράγκος με το τρίτο του προσωπικό γκολ στο 89΄ έκανε το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button