Νέα από Κόσμο

Διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι στη Ρεάλ

Η Ρεάλ ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ στο “Μπερναμπέου” και από εκεί που ο αρχικός στόχος ήταν το πρωτάθλημα τώρα θα πρέπει να δώσει μάχη για μείνει στην τετράδα. Οι “λευκοί” αναγνωρίζουν ότι υπάρχει αγωνιστική κρίση στο σύλλογο και κάνουν την αυτοκριτική τους, την ίδια ώρα ωστόσο που κατηγορούν τον διαιτητή Μαγιένκο για δύο πέναλτι που δεν τους έδωσε στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα.

Οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται η Ρεάλ ήταν μια ανατροπή του Κριστιάνο από τον Μάριο αλλά και ένα σουτ του Μπέιλ που βρήκε στο χέρι αμυνομένου. Οι κατηγορίες των “μερένχες” προς τον άρχοντα της αναμέτρησης δεν φαίνεται να στερούνται βάσης, όμως όπως είπε και ο Ντάνι Καρβαχάλ μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δεν είναι εκείνες που έκριναν το αποτέλεσμα.

“Νομίζω ότι έγινε φάουλ στον Κριστιάνο, όμως να μην ξεχνάμε πως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι σας εμάς”, τόνισε ο Ισπανός μπακ για την πρώτη φάση που διαμαρτύρεται η ομάδα του, ενώ στη συνέχεια δεν θέλησε να χρεώσει το κακό αποτέλεσμα στη διαιτησία. “Δεν χάσαμε το παιχνίδι λόγω της διαιτησίας”, ήταν τα λόγια του.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button