Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Premier League και La Liga

Οι στοιχηματικές προτάσεις του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές προτάσεις του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα, καλή τύχη και καλά κέρδη σε όλους!

Αρχή της εβδομάδας και κλασικά όπως κάθε Δευτέρα μικρό το στοιχηματικό κουπόνι με λίγες επιλογές. Ενώ βρισκόμαστε περίπου και δέκα μέρες πριν την έναρξη του Champions League και του Europa League.

Στα χθεσινά παιχνίδια για την Super League ξεχώρισε η ισοπαλία στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Απόλλων Σμύρνης με 2-2, η εκτός έδρας νίκη του Αστέρα στον Βόλο με 0-1 και το μεγάλο διπλό του Άρη στο ΟΑΚΑ με 0-2 απέναντι στην ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ.

Για την Ελληνική Super League μια αναμέτρηση έχουμε σήμερα στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννενα στις 19:30 με τους Αγρινιώτες να βρίσκονται ακόμη σε δύσκολη θέση οσον αφορά την υπόθεση παραμονή. Βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας και παλεύουν μαζί με την ΑΕΛ και τον ΠΑΣ Λαμία για την σωτηρία. Η διαφορά του Παναιτωλικού με τις άλλες δυο είναι ότι ΑΕΛ και ΠΑΣ Λαμία έχουν λιγότερα παιχνίδια.

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Στην Πορτογαλία και την Liga Nos υπάρχει σήμερα το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον με τέσσερα παιχνίδια. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 19:00 με το παιχνίδι Φαρένσε-Μορειρένσε, στην συνέχεια υπάρχουν δυο παιχνίδια στις 21:00 Μπενφίκα-Φαμαλικάο και Μαρίτιμο-Σαντα Κλάρα. Ενώ το πρόγραμμα κλείνει στις 23:00 με το παιχνίδι Μπελενένσες-Γκιμαράες.

Στην Ισπανία η πρωτοπόρος Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Θέλτα στο “Metropolitano” της Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε συνεχίζει να διατηρεί τα ηνία στην κούρσα του τίτλου με 50 βαθμούς και δυο παιχνίδια λιγότερα. Με νίκη η Ατλέτικο διατηρεί την απόσταση απο Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και την ανεβάζει στους 10 βαθμούς διαφορά.

Συνεχίζουμε λοιπόν και σήμερα με μια δυάδα και δυο #Bonus Bets. Στην βασική μας δυάδα θα ασχοληθούμε με τα παιχνίδια Λίντς-Κρίσταλ Πάλας και Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα.

Ενώ στα #Βonus Bets με το παιχνίδι της Super League ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννενα και ακόμη δυο σημεία σε Πορτογαλία και 2. Bundesliga στην Γερμανία.

Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις απο το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button