FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος: Είναι αρκετοί αυτοί που τους ενώνουν…(pics)

Το ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος πλησιάζει… και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα.

Αφού είδαμε την σύντομη προϊστορία των δύο ομάδων στη SuperLeague (και στο Κύπελλο Ελλάδος), σήμερα θα τσεκάρουμε τους ποδοσφαιριστές όπου αυτή την στιγμή αγωνίζονται στις δύο ομάδες, αλλά έχουν παίξει και στη Λαμία και στον Πανιώνιο.

Φαινομενικά, οι δύο ομάδες δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. Ο Πανιώνιος, έχει κατά κύριο λόγο γαλλικό στοιχείο, ενώ από την άλλη η Λαμία έχει πιο πολλούς ισπανόφωνους ποδοσφαιριστές.

Όμως, αν κοιτάξει κανείς πιο προσεκτικά τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις δύο ομάδες θα συνειδητοποιήσει πως οι δύο σύλλογοι έχουν πολλά κοινά… που τους συνδέουν.

Και εννοείται πως αναφερόμαστε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, οι οποίοι έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο συλλόγων.

Στον αριθμό είναι 6 και αυτοί την στιγμή υπάρχουν 4 ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Λαμία και έχουν περάσει από την ομάδα της Αθήνας, ενώ μόλις 2 παίζουν στον Πανιώνιο και παλαιότερα έχουν φορέσει την «κυανόλευκη» φανέλα.

Ας τους δούμε έναν – έναν:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΝΤΗΣ

Πρώτος και ο μεγαλύτερος ηλικιακά είναι ο τερματοφύλακας, Γιώργος Μπαντής. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει παίξει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, έχοντας συνολικά 7 συμμετοχές, 7 γκολ παθητικό και σε δύο αγώνες κράτησε την εστία του ανέπαφη.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ

Τρίτος στη λίστα μας, είναι ο αμυντικός μέσος Βασίλης Πλιάτσικας. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε αρκετές και σημαντικές ομάδες και μία από αυτές είναι και ο Πανιώνιος.

Παρόλο αυτά, κατάφερε να εμφανιστεί με τα «κυανέρυθρα» μόλις 1 φορά.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ

Ο επόμενος της λίστας, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει σημειώσει με τη φανέλα του Πανιωνίου μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον Τάσο Καραμάνο.

Ο 28χρονος επιθετικός έχει παίξει σε 36 παιχνίδια της SuperLeague φορώντας τη φανέλα των Νεοσμυρνιωτών ενώ είχε πετύχει 6 γκολ και 2 ασίστ.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΛΟΥΛΗΣ

Και περνάμε στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στον Πανιώνιο, αλλά έχουν περάσει και από τη Λαμία. Πρώτος, ο Σωτήρης Τσιλούλης.

Ο 23χρονος μέσος πέρασε από την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία τη σεζόν 2015-2016 ερχόμενος από τις Σέρρες και έκατσε για έναν χρόνο ακριβώς. Πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Απόλλων Λάρισας, όπου αντιμετώπισε και την πρώην ομάδα του στο Κύπελλο Ελλάδος.

Το καλοκαίρι, ο Πανιώνιος τον έκανε δικό του και πλέον παίζει με την ομάδα της Αθήνας.

ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Και ολοκληρώνουμε αυτό το αφιέρωμα, με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά με τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς και με την άνοδό του στη SuperLeague.

Ο λόγος για τον Φιορίν Ντουρμισάι, τον 22χρονος διεθνή Αλβανό επιθετικό ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του ΠΑΣ από τον Πανιώνιο τη σεζόν όπου η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγύρισε την άνοδο στη SuperLeague.

Εκείνη τη χρονιά, ο Ντουρμισάι έπαιξε σε 28 παιχνίδια, ενώ πέτυχε 8 γκολ και μοίρασε άλλα 3.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button