FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λαμιάρα… «φτιαγμένη» για Ευρώπη!(vids)

Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος κυρίες και κύριοι ο ΠΑΣ Λαμία θα παραμείνει εκεί όπου ανήκει. Στη SuperLeague και του χρόνου αδέρφια!

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε τον Πανιώνιο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου χάρη σε γκολ του Τάσου Καραμάνου στο πρώτο ημίχρονο πήρε τη νίκη με 1-0 σκορ, η οποία ισοδυναμούσε με παραμονή… και έτσι και έγινε!

Η Λαμιάρα θα είναι και του χρόνου στη SuperLeague και μάλιστα πανηγυρικά!

Το ματς:

Ο αγώνας ξεκίνησε με μία φάση για τον Πανιώνιο, όταν ο Ντουρμισάι πήρε τη μπάλα από τον Μπλάζιτς, πάσαρε στον Μανθάτη αυτός βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε τον Σαράνοφ αλλά ο Αντέτζο έπεσε με αυτοθυσία, έδιωξε τη μπάλα και χτύπησε μάλιστα πάνω στο δοκάρι.

Ο Νιγηριανός έπεσε στο έδαφος με τους φυσικοθεραπευτές και τον γιατρό της Λαμίας να τρέχει αμέσως εντός αγωνιστικού χώρου και δίπλα στον, ποδοσφαιριστή ο οποίος μετά από λίγα λεπτά σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το ματς.

Ο Πανιώνιος, μπήκε πιο δυνατά στο ματς και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα δύο λάθη του ΠΑΣ στο κέντρο με Μπλάζιτς και Δημούτσο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε μόνο στην απειλή.

Μπορεί η φιλοξενούμενη ομάδα να απειλούσε, όμως αυτός που άνοιξε το σκορ ήταν  ο ΠΑΣ Λαμία. Στο 6΄ο Επστάιν μέσα από τη μεγάλη περιοχή έβγαλε τη σέντρα στο κέντρο της περιοχής του Μαλέρμπ, με τον Καραμάνο χωρίς να τον μαρκάρει κανείς να σκοράρει για το 1-0!

Πρώτη φάση για τη Λαμία και η ομάδα του Χάβου ανοίγει το σκορ…

Στο 12΄ο Μάρκο Μπλάζιτς απείλησε τον Πανιώνιο, όταν έπειτα από απομάκρυνση των αμυντικών των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Σέρβο, ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Μαλέρμπ με υπερένταση έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.

Από το γκολ του ΠΑΣ Λαμία και έπειτα και μέχρι την συμπλήρωση του 20΄η ομάδα του Χάβου είχε την κατοχή της μπάλας και έλεγχε το παιχνίδι, όμως τα λάθη στο κέντρο του γηπέδου δεν του επέτρεπαν να απειλήσει…

Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς πάει για 1-0 ημίχρονο, στο 40΄ο Κουτσιαύτης εξαντλήει όλη του την αυστηρότητα και δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρυπίδη πάνω στον Ντουρμισάι!

ΟΜΩΩΩΩΣ! Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο φύλακας άγγελος του ΠΑΣ Λαμία αν και έπεσε προς τα αριστερά με το πόδι του αποκρούει το πλασέ που πήγε στο κέντρο κρατώντας το 1-0 και σκορπώντας σε όλο το ΔΑΚΛ χαμόγελα και πανηγυρισμούς…

 

Το 1-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Μπόγιαν Σαράνοφ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα μαζί με τον Καραμάνο ο οποίος σκόραρε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να θέλει και πάλι να απειλήσει και το προσπάθησε με τον Ντουρμισάι αλλά έβρισκε κυρίως μπροστά του τον Αντέτζο και τον Καρυπίδη.

Η Λαμία μετά το πρώτο πεντάλεπτο άρχισε να παίρνει την κατοχή της μπάλας, να βγάζει επιθέσεις και να προσπαθεί να απειλήσει.

Ο Μπερτόλιο στο 57΄προσπάθησε να απειλήσει με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα δυστυχώς έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 62΄ο Ντομίνγκες έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Ντουρμισάι έκανε το πλασέ στην κίνηση, η μπάλα ελάχιστα άουτ. Και σε αυτή τη φάση η άμυνα της Λαμίας αντέδρασε σωστά.

Μετά από ασυνεννοησία του Βασιλαντωνόπουλου με τον Βάντερσον, ο Σίντι Άλι πήρε τη μπάλα αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία, στο 77΄. Δεν μιλάμε απλά για μία τεράστια ευκαιρία αλλά για ανεπανάληπτη φάση, με τον Μπερτόλιο να εκμεταλλεύεται το λάθος στην άμυνα του Πανιωνίου, να βγαίνει τετ α τετ αλλά το πλασέ του «τράκαρε» στο δοκάρι και του Μαλέρμπ και πέρασε άουτ…

Και η επόμενη φάση του αγώνα ανήκε στη Λαμία και στον Αργεντινό «υδραυλικό». Ο Μπερτόλιο από πλεονεκτική θέση σούταρε, αλλά αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε άουτ.

Εκπληκτικό πλασέ του Πίτι, ο Μαλέρμπ τεντώνεται και διώχνει τη μπάλα, σώζοντας την ομάδα του από το 2-0.

Η Λαμία είχε πάρα πολλές και κλασσικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-0, όμως δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ.

Η κυανόλευκη ομάδα κέρδισε, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και παρέμεινε πανηγυρικά στη SuperLeague!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος, Δημούτσος, Σκόνδρας, Επστάιν, Βάντερσον, Μπλάζιτς.

Αναπληρωματικός: Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Μπεχαράνο, Πλιάτσικας, Ασούμπρε, Πίτι, Τομάς.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μαλέρμπ, Μασούρας, Ντομίνγκες, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Τσιλουλής, Μανθάτης, Μπουμάλ, Μανιάτης, Ντουρμισάι

Αναπληρωματικοί: Μανοΐλοβιτς, Οικονομίδης, Άρτσε, Μαξίμοβιτς, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button