Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Βαρούχας για το πέναλτι στο ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος!

Διαβάστε τι δήλωσε ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας, για το πέναλτι που έδωσε ο Κουτσιαύτης στο μαρκάρισμα του Καρυπίδη πάνω στον Ντουρμισάι, στο ΠΑΣ Λαμία – Πανιώνιος.

Θέση στο πέναλτι που έδωσε ο Κουτσιαύτης στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με τον Πανιώνιο πήρε ο καθηγητής διαιτησίας Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος σημείωσε πως ΣΩΣΤΑ δόθηκε το πέναλτι και πως ο διαιτητής έκανε πολύ συνολικά πολύ καλή δουλειά…

Αναλυτικά, η «έκθεση» του Παναγιώτη Βαρούχα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στη Super League:

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα: «Διαιτητής ήταν ο Σιδηρόπουλος. Υπάρχει μεγάλη συζήτηση για το γκολ του Μαρκόφσκι που ακυρώθηκε. Ο Μαρκόφσκι μάς έχει συνηθίσει να κάνει ενέργειες μη νόμιμες στη διεκδίκηση της μπάλας. Ο διαιτητής ήταν σε κοντινή θέση. Ο Σιδηρόπουλος έχει πείρα και έδωσε την παράβαση. Αν τηλεοπτικά δεν φαίνεται κάτι ξεκάθαρα, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει παράβαση. Η δεύτερη κίτρινη στον Κάργα είναι αυστηρή, ενώ λίγο μετά ένα πάτημα δεν τιμωρήθηκε ούτε με κίτρινη».

Λαμία-Πανιώνιος: «Στο 39’ σε ένα τράβηγμα στον Ντουρμισάι σωστά δόθηκε το πέναλτι από τον Κουτσιαύτη. Νομίζω πως ήταν καλή η διαιτησία συνολικά».

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης: «Στο 6’ υπήρχε ένα πέσιμο στην περιοχή της ΑΕΛ, αλλά χωρίς παράβαση. Στο 29’ δόθηκε πέναλτι για ανατροπή του Κούνιτς από τον Μουνάφο, ήταν λάθος του διαιτητή. Ο βοηθός Σπυρόπουλος έδωσε ένα λάθος οφσάιντ, ενώ στο φινάλε ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι για ένα τράβηγμα του Μπέρτου, αλλά τηλεοπτικά δεν μπορείς να βγάλεις άκρη».

Άρης-ΟΦΗ: «Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Γιουνές έκανε μια ωραία κωλοτούμπα εντός περιοχής. Δεν υπάρχει παράβαση και έπρεπε να πάρει κίτρινη κάρτα. Στη συνέχεια, ο γκολκίπερ του Άρη ανατρέπει παίκτη του ΟΦΗ οριακά εκτός περιοχής, σωστά δόθηκε η κίτρινη από τον Σέζο. Στη φάση του πέναλτι του Άρη έπρεπε να δοθεί και κίτρινη στον Νάστο για το χέρι. Στο τέλος έχουμε δύο τραβήγματα εντός περιοχής, ειδικά στο ένα ο Ποτουρίδης πιάνει από το λαιμό τον Ντιγκινί, αλλά δεν δόθηκε το πέναλτι».

ΑΕΚ-Παναιτωλικός: «Ο Φωτιάς με τη διαιτησία του δεν έβαλε φωτιά στο παιχνίδι. Είχαμε δύο λάθος υποδείξεις από τον βοηθό Παπαδάκη σε επιθέσεις της ΑΕΚ, αν και ο Λιβάγια δεν ήταν εκτεθειμένος. Επίσης πριν το πρώτο γκολ, υπάρχει απόκρουση της μπάλας με το χέρι σε σουτ του Γαλανόπουλου. Ήταν πέναλτι που δεν δόθηκε».

Ξάνθη-ΠΑΟΚ: «Καλή ήταν η διαιτησία του Ευαγγέλου. Μόνο ένα παρατεταμένο τράβηγμα του Κασάδο στον Άκπομ υπήρχε, αλλά κακώς δεν δόθηκε πέναλτι».

Ολυμπιακός-Ατρόμητος: «Ο βοηθός έκανε δύο λάθος υποδείξεις, ενώ υπάρχει και μια κάρτα που έπρεπε να δοθεί στον Ουάρντα για μαρκάρισμα με τις τάπες. Γενικά η παρουσία του Γκεστράνιους ήταν καλή. Ήταν κοντά στις φάσεις. Σε ένα πέσιμο του Ποντένσε μέσα στην περιοχή, δεν υπήρχε παράβαση».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button