Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Συνάντηση με Φαριόλι

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Francesco_Farioli #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Ο Φραντσέσκο Φαριόλι βρέθηκε στην Ελλάδα και μίλησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Οι επαφές με προπονητές συνεχίζονται στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτή τη στιγμή να υπάρχει συμφωνία με κάποιον.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν με προσοχή περιπτώσεις τεχνικών που θεωρούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουν θέσει και τις επόμενες μέρες θα ληφθεί η απόφαση για τον «εκλεκτό». Και φυσικά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το όνομα του Φραντσέσκο Φαριόλι ήρθε στο προσκήνιο, καθώς τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στην Ελλάδα και είχε επαφή με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Ο 34χρονος τεχνικός παρακολούθησε από κοντά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έκανε κάποιες συζητήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απέκτησε κάποιο προβάδισμα.

Ο νεαρός τεχνικός εργαζόταν μέχρι τον Φεβρουάριο στην Αλάνιασπορ, λόγω των φονικών σεισμών στην Τουρκία, αλλά έχει να επιδείξει ένα αξιοσημείωτο έργο. Οι ομάδες του παίζουν με πίεση και ποδόσφαιρο κατοχής, κάτι που ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Έφτασε με την Αλάνιασπορ έως την 5η θέση του ανταγωνιστικού τουρκικού πρωταθλήματος, ενώ πριν είχε εργαστεί στην Καραγκιουμρούκ, με την οποία τερμάτισε στην 8η θέση.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός σε Σασουόλο και Μπενεβέντο, ενώ ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Το τελευταίο διάστημα βρέθηκε κοντά στην τεχνική ηγεσία της Γουότφορντ, αλλά δεν προχώρησε το ντιλ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button