Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Προτάθηκαν στον Ολυμπιακό οι Μπρίτος και Λεμά

Τις περιπτώσεις του Μιγκέλ Μπρίτος της Γουότφορντ αλλά και του Κριστιάν Λεμά της Μπενφίκα που έχουν προταθεί φέρεται να εξετάζει για τα μετόπισθεν του ο Ολυμπιακός.

Σε αναζήτηση παικτών για την θέση του κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τον ΦΩΣ ο Ολυμπιακός εξετάζει τις περιπτώσεις δύο παικτών, οι οποίοι έχουν προταθεί και καλύπτουν την συγκεκριμένη θέση. Ο λόγος για τους Μιγκέλ Μπρίτος και Κριστιάν Λεμά.

Ο πρώτος είναι Ουρουγουανός σέντερ μπακ αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ με την Γουότφορντ και είχε απασχολήσει και πριν από δύο χρόνια τον Ολυμπιακό όταν προπονητής των Πειραιωτών ήταν ο Μπέσνικ Χάσι.

Την τρέχουσα σεζόν ο Μπρίτος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από την Νάπολι έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, το οποίο λήγει το καλοκαίρι. Όσον αφορά τον δεύτερο δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπενφίκα, η οποία τον άρπαξε πέρυσι μέσα από τα χέρια των Πειραιωτών ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Μπελγκράνο.

Ο ίδιος αγωνίζεται δανεικός στην Πενιαρόλ, η οποία έχει οψιόν για την αγορά της απόκτησης του. Το θετικό με τον παίκτη είναι ότι ο ίδιος θέλει να ξαναδοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος, που το όνομα του έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button