Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Έτοιμη να τα σαρώσει όλα η Σίτι (vid)

Στον τελικό του FACUPη Σίτι που κέρδισε με 1-0 την Μπράιτον…

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ: 1-0

Γήπεδο: Γουέμπλεϊ

Δεν αφήνει τίτλο να… πέσει κάτω, η Σίτι. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 1-0 την Μπράιτον και θα βρεθούν στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ έχουν ήδη σηκώσει το Λιγκ Καπ, βρίσκονται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι φαβορί και για την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σίτι μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις το 4ο λεπτό, ο Ντε Μπρόινε σέντραρε από δεξιά και ο Ζέσους με όμορφη κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ. Στο 21’ το σουτ του Πρέπερ πέρασε λίγο έξω, όπως κι εκείνον του Νοκέρ στο 40’.

Στο 54ο λεπτό, ο Λαπόρτ έσωσε στη γραμμή μετά από κεφαλιά του Ντάφι και στο 61’ ο Ράιαν είπε όχι σε σουτ του Γκιντογκάν. Στο 64’ ο Ράιαν έσωσε μετά  από δυνατό σουτ του Στέρλινγκ, ενώ στο 86’ το σουτ του Ιθκιέρδο πέρασε μόλις έξω. Στο 90+3’ ο Ράιαν νίκησε ξανά τον Στέρλινγκ σε μοναδικό τετ α τετ.

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ (46’ Ντανίλο), Οταμέντι, Λαπόρτ, Μεντί (79’ Στόουνς), Γκιντογκάν, Νταβίντ Σίλβα, Ντε Μπρόινε (65’ Φερναντίνιο), Στέρλινγκ, Ζέσους, Μπερνάρντο Σίλβα

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Ράιαν, Μοντόγια, Ντάφι, Ντανκ, Μπερνάρντο, Στίβενς, Πρέπερ, Νοκέρ, Μπισουμά (82’ Λοκάντια), Μάρεϊ (65’ Αντόνε), Τζαχανμπάκς (70’ Ιθκιέρδο)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button