Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Μας πρότειναν να χάσουμε 2-0, αλλιώς δεν εγγυούνταν για την υγεία μας!»

Απίστευτες καταγγελίες από τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καλοχωρίου, οι οποίοι γνωστοποιούν όσα έζησαν μέσα στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Απίστευτες καταγγελίες από τους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καλοχωρίου, οι οποίοι γνωστοποιούν όσα έζησαν μέσα στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

«Ανακοίνωση παικτών Αναγέννησης Καλοχωριου»:

Παραθέτοντας κάποια από τα γεγονότα της Κυριακής, όταν η αποστολή της ομάδας μας κατέφτασε στο γήπεδο, αντίπαλος ποδοσφαιριστής κινήθηκε προς δικό μας ποδοσφαιριστή και τον ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

Στη συνέχεια, οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές καλωσόρισαν την αποστολή μας αφού στήθηκαν δεξιά και αριστερά του διαδρόμου που οδηγεί στα αποδυτήρια, χτυπώντας τους στην πλάτη και τον αυχένα, με σπρωξιές στα κάγκελα του γηπέδου, και απειλές τύπου “αρχηγέ θα σε γ@@@@με, είσαι ο επόμενος, δε θα φύγεις από εδώ”. Μάλιστα σε συζητήσεις για την πιθανή διεξαγωγή του αγώνα με ανθρώπους της αντίπαλης ομάδας, μας πρότειναν να μπούμε στο γήπεδο, να χάσουμε 2-0 και να φύγουμε, αλλιώς δε μπορούν να μας υποσχεθούν ότ θα φύγουμε υγιείς.

Έτσι πήραμε την απόφαση να αποχωρίσουμε από το γήπεδο, μετά τα περιστατικά σωματικής και λεκτικής βίας όχι γιατί έχουμε μικρά παιδιά, αλλά επειδή είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ζούμε στον πολιτισμό του 2019 ,κάνουμε το χόμπι μας, και κανείς δε θα μας υποχρεώσει να ζήσουμε ακόμα μία φορά αυτή τη ζούγκλα. Ξέραμε πως τα πράγματα θα πήγαιναν ακόμα χειρότερα στο γήπεδο, εκεί όπου πλέον η σωματική βία θα έθετε την υγεία μας σε κίνδυνο, οι διαιτητές θα έκλειναν τα μάτια σε όλα, όπως πάντα, με ατάκες όπως “τι να κάνω, ξέρετε πως είναι τα πράγματα, δε μπορώ να κάνω τίποτα” και “παιδιά καθίστε να χάσετε να πάμε όλοι σπίτια μας” οπότε η μόνη μας επιλογή θα ήταν να φάμε ξύλο, να χάσουμε και να φύγουμε. Πολλές ομάδες έχουν βρεθεί σε αυτό το σημείο, ξέρετε όλοι πολύ καλά τι εννοούμε, όπως επίσης ξέρει η ένωση και οι διαιτητές.

Σας προτείνουμε να κάνετε το ίδιο, μην αναγκάζετε τους αθλητές σας να δεχτούν τέτοια βία, πάρτε τους και φύγετε!!! Αυτά τα πράγματα είναι πίσω από τον πολιτισμό και τα ιδεώδη του αθλητισμού!!! Όσο για το αίτημά μας προς την ένωση, νομίζουμε πως αυτή η ατιμωρησία, η ασυλία και ο ρατσισμός απέναντι στον υγιή αθλητισμό, συμβαίνει χρόνια αλλά πρέπει να σταματήσει! Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, έχετε τον τρόπο και τα μέσα, το ανέχεστε ηθελημένα, αλλά πρέπει ο πολιτισμός και ο αθλητισμός της Θεσσαλονίκης να πάει επιτέλους μπροστά, να σταματήσουν τα συνεχή φαινόμενα βίας από τέτοιες ομάδες ή να σταματήσουν να υπάρχουν αυτές οι ομάδες.

Με τιμή

Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Καλοχωρίου

Πηγή: epsm24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button