Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το «ασπρόμαυρο» match report!

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον σημερινό αγώνα με το ΠΑΣ Λαμία.Δείτε το match report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τον αγώνα για την 27η αγωνιστική της SuperLeague:

Η στιγμή που άπαντες στην οικογένεια του Δικεφάλου περιμένουν εδώ και 34 χρόνια είναι πιο κοντά από ποτέ. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της αξιόμαχης Λαμίας στο γήπεδο της Τούμπας και με νίκη την επόμενη αγωνιστική στη Λάρισα θα είναι και μαθηματικά πρωταθλητής.

Η εξαιρετική πορεία της Λαμίας στο δεύτερο γύρο της φετινής Super Leagueείχε προετοιμάσει άπαντες στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που αντιμετωπίστηκε με τη δέουσα σοβαρότητα. Το φινάλε του έφερε ένα ξέσπασμα από την Τούμπα, που βλέπει την ομάδα να είναι πλέον μία ανάσα από τον τίτλο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν, με τον Πασχαλάκη να κάνει ωραία επέμβαση σε κεφαλιά του Μπαράλες στο 3′ και τη Λαμία να έχει μερικές ακόμα καλές στιγμές με κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα.Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο τέταρτο ισορρόπησε και έχασε κάποιες καλές στιγμές με Κρέσπο , Βαρέλα και Μπίσεσβαρ για να φτάσουμε στο 35ο λεπτό. Το πρώτο γκολ του Δικεφάλου ήταν βραζιλιάνικη υπόθεση. Ο Μάτος σέρβιρε και ο Πέδρο Ενρίκε εκτέλεσε από δύσκολη γωνία για το 1-0.

Μέχρι την ανάπαυλα Ενρίκε και Άκπομ έχασαν δύο ακόμα σημαντικές ευκαιρίες και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ένα τέρμα να τους χωρίζει.

Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο μέρος είχαν διάθεση και προσπάθησαν να βρουν την ισοφάριση αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε δικαιώματα. Ο Σάκχοφ στο 58′ νικήθηκε από τον Σαράνοφ σε τετ α τετ και ο Άκπομ στη συνέχεια αστόχησε σε κενή εστία, ενώ ένα λεπτό μετά ο Βιεϊρίνια σταμάτησε πάνω στη γραμμή τη μπάλα μετά από κεφαλιά του Ασουμπρέ.

Τα πάντα τελείωσαν στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα. Ο Σάκχοφ με εντυπωσιακή κεφαλιά μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ έκανε το 2-0 και στο 83′ ο Ολλανδός έβαλε τη σφραγίδα του και με ένα υπέροχο τελείωμα έγραψε το τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ πλέον στα επόμενα τρία παιχνίδια θέλει ένα τρίποντο για να πανηγυρίσει την κατάκτηση της Super League Σουρωτή.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης , Μάτος , Κρέσπο , Βαρέλα , Βιεϊρίνια , Σάκχοφ ,Ολιβέιρα , Ενρίκε (74′ Μίσιτς ), Πέλκας (60′ Ελ Καντουρί ), Μπίσεσβαρ ,Άκπομ (64′ Σφιντέρσκι ).

Λαμία: Σαράνοφ, Ασίγκμπα (84′ Καραγκούνης), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο (64′ Μπλάζιτς), Ρόμανιτς, Μπερτόγλιο, Ασούμπρε, Μπαράλες (74′ Τσούκαλος).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button