Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τους «λύτρωσε» ο Ράπτης!(pics)

Αν και έπαιζε στο γήπεδό της, η ομάδα του Πελασγιακού κέρδισε «εκτός έδρας» τον Όμβρο Ομβριακής με 2-5. Δείτε το ρεπορτάζ του LamiaSports.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Έναν γεμάτο αγώνα παρακολούθησαν σήμερα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Πελασγίας με την τοπική ομάδα να αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη μιας και ο Όμβρος Ομβριακής ήταν ο τυπικά γηπεδούχος.

Τελικό σκορ 2-5 υπέρ του Πελασγιακού, σε έναν αγώνα με 7 γκολ, ένταση, βροχή και κρύο!

Η ομάδα της Πελασγίας μπήκε στον αγώνα χωρίς να αφήσει περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει και μόλις στο 8΄ο Μάνος μετά από σύγχηση στην άμυνα της Ομβριακής με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1!

Στη συνέχεια ο Ράπτης με δύο προσωπικά του γκολ και δύο ασίστ, «λύτρωσε» τους φιλοξενούμενους και επί της ουσίας έκρινε τον αγώνα.

Στο 18΄ ο Κατσαμπέκης έδωσε στον κενό χώρο στον Ράπτη και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα είχαμε ένταση στο παιχνίδι με τους διαιτητές να δίνουν τελικά τη λύση και να ηρεμούν τα πνεύματα.

Η διακοπή αυτή είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει» τον ρυθμό της ομάδας από την Πελασγία και 3 λεπτά αργότερα ο Ευαγγελόπουλος με προσωπική ενέργεια και σουτ εκτός της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σκούρα μειώνοντας σε 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Πελασγιακού μπήκε πιο δυνατά και στο 66΄μετά από πάσα του Λάντι, ο Ράπτης και πάλι με δυνατό σουτ έκανε το 1-3.

Στο 72΄ο μεσοεπιθετικός του Πελασγιακού, έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά με στόχο τον Σκαρμούτσο, ο οποίος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ότι δεν έγινε σε εκείνο το λεπτό, έγινε στο 78΄! Σέντρα του Ράπτη, προβολή του Σκαρμούτσου και 1-4 το σκορ!

Στο 83΄ και μετά από κόρνερ του Ράπτη και πάλι ο Σκαρμούτσος ήταν και εκεί και με προβολή έκανε το 1-5. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Όμβρου ήταν να μειώσει σε 2-5 με το Ζάντζα να κάνει την προσωπική ενέργεια, να δίνει στον Ευαγγελόπουλο και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Όμβρος Ομβριακής: Τσιγάρας, Ζάντζας, Μπακοστέργιος Λ., Μπακοστέργιος Ευθ., Μπακοστέργιος Αλ., Δούκας, Ζάντζας Μ., Ευαγγελόπουλος, Γκαρίλας, Qosja.

Πελασγιακός: Σκούρας, Μπερτσιμάς, Σιμπέλι, Κίτσιος, Παρίσης, Πρεμέτης, Σκαρμούτσος, Κουλλάφι, Μάνος, Ράπτης Αντ., Κατσαμπέκης

Δείτε το φωτορεπορτάζ του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button