FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ανανέωση… τώρα!

Μπορεί ακόμη το πρωτάθλημα να μην έχει τελειώσει και μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαριστεί η θέση του ΠΑΣ Λαμία, όμως οι διοικούντες της ΠΑΕ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις ανανεώσεις των σημαντικών ποδοσφαιριστών.

Το πρωτάθλημα ακόμη παίζεται και ειδικά για τις θέσεις της ουράς, το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει.

Η Λαμία έχει να δώσει έναν σημαντικό αγώνα την Κυριακή στις 19:00 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο αν καταφέρει να κερδίσει τότε θα μιλάμε ίσως για μία πρόωρη παραμονή της ομάδας στη SuperLeague.

Παρόλο αυτά, οι διοικούντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τις ανανεώσεις σημαντικών στελεχών της ομάδας, τους οποίους θέλουν να «δέσουν» και για του χρόνου.

Όπως έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, η αρχή έχει γίνει με τον Φακούντο Μπερτόλιο ενώ σειρά έχουν πάρει οι Δημούτσος, Αντέτζο, Καραμάνος, Τομάς και φυσικά ο «πρωτομάστορας» Μάκης Χάβος.

Όμως, ένας ακόμη ποδοσαιριστής ο οποίος έχει μπει ψηλά στη λίστα του ΠΑΣ Λαμία για ανανέωση τον τελευταίο καιρό είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ο Σέρβος γκολκίπερ, μέχρι στιγμής τα έχει πάει περίφημα, έχει ικανοποιήσει τους πάντες στην ομάδα και η ανανέωση του συμβολαίο του είναι πλέον πρωταρχικός στόχος της διοίκησης.

Και όχι άδικα, αφού όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, οι καλές ομάδες «χτίζονται» από τον άσσο!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button