Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ο Λάππας και το Κρίκελλο έστειλαν το πρωτάθλημα στα μπαράζ!

Στο γήπεδο του Κρίκελλου, η τοπική ομάδα υποδέχθηκε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον ΑΠΟ Αταλάντης σε ματς “αίμα και άμμος”.

Για την 26η αγωνιστική της Α Φθιώτιδας, η ομάδα του Νέου Κρικέλλου υποδέχθηκε τον ΑΠΟ Αταλάντης στο ντέρμπι της κατηγορίας.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι το Νέο Κρίκελλο υποδέχθηκε την Αταλάντη, την οποία και κέρδισε με σκορ 2-1.

Έτσι η διαφορά των δύο ομάδων μειώθηκε στους 3 και πλέον θα οδηγηθούμε στην διαδικασία των μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή.

Πολλές φάσεις και αρκετά δοκάρια είχαμε στο παιχνίδι και περίπου 800 οπαδοί των δύο ομάδων έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στην αναμέτρηση.

Το ματς:

Στο 4′ πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι, ο Μιχαήλ έκανε το δυνατό σουτ όμως ο Γιοβάς μπλόκαρε εύκολα.

Ο Λατσούδας στο 10′ επιχείρησε ένα σουτ από μακρινή απόσταση για το Κρίκελλο, η μπάλα όμως και σε αυτή την περίπτωση κατέληξε άουτ.

Ανεπανάληπτη φάση και πάλι με τον Λατσούδα για το Κρίκελλο, τετ α τετ ο επιθετικός των γηπεδούχων ο Λυτάκης όμως έπεσε στα πόδια του και με καταπληκτικό τάκλιν έδιωξε τη μπάλα.

Στο 14′ η Αταλάντη στην πρώτη φάση που έκανε στο παιχνίδι, άνοιξε το σκορ. Ο Μπουγιώτας έκανε την παράλληλη πάσα στην καρδιά της άμυνας του Κρίκελλου, και ο Κωνσταντίνου με πλασέ έκανε το 0-1.

Παρόλο αυτά στην ακριβώς επόμενη φάση, ο Παπαναστασίου εκτέλεσε το φάουλ εκτός της περιοχής του Μερμίγγη, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Καταραχιά και κατέληξε στα δίχτυα της Αταλάντης.

Η ομάδα του Ζαχαρόπουλου πήγε να απαντήσει και πάλι αλλά το σουτ του Σακκάς πέρασε απελπιστικά άουτ, παρόλο που ήταν σε πλεονεκτική θέση.

Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαναστασίου, ο Μερμίγγης… μπλόκαρε εύκολα.

Η Αταλάντη απάντησε με ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία του Λυτάκη ο οποίος δεν κατάφερε εξ επαφής να κάνει το 1-2…

Οι περίπου 800 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο του Κρικέλλου δεν σταμάτησαν να φωνάζουν στιγμή για τις ομάδες τους, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, πρωτόγνωρες για την κατηγορία.

Στο 43′ και σε μια ανύποπτη φάση, ο Λάππας αφού πέρασε δύο αντιπάλους και με έναν κεραυνό  εντός της μεγάλης περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του…

Το 2-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την ομάδα του Νέου Κρικέλλου να είναι πολύ καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, όμως και η Αταλάντη είχε κλασικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα της.

Η πρώτη καλή φάση του δευτέρου ημιχρόνου ήταν για το Κρίκελλο. Ο Μάνδαλος πέρασε πολύ ωραία το μαρκάρισμα του Σακκά έβγαλε την σέντρα αλλά πρωτού προλάβει ο Λέντας να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αταλάντης, ο Μερμίγγης βγήκε εντυπωσιακά και μπλόκαρε.

Απίστευτη, ανεπανάληπτη ευκαιρία για τον Σακκά και την Αταλάντη στο 58′. Ο μπακ των φιλοξενούμενων πάτησε περιοχή σούταρε αλλά είδε την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Γιοβά και να φεύγει μακριά…

Ένα ακόμη δοκάρι είχαμε στο 80′ αυτή την φορά όμως για το Νέο Κρίκελλο. Ο Θεοχάρης έβγαλε την σέντρα, ο Καυκιάς βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι, έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Ένα μοιρασμένο αγώνα είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την Αταλάντη παρόλο αυτά να έχει περισσότερες φάσεις για γκολ.

Το 2-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με Νέο Κρίκελλο να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νέο Κρίκελλο (Γιάννης Αποστόλου): Γιοβάς, Λάππας Ν., Μάνδαλος, Συγγούνης, Παπανάγνος, Μπουσάι, Φλέσσας, Λαππας Σ., Λέντας, Παπαναστασίου, Λατσούδας.

Αναπληρωματικοι: Δημητρέλης, Θεοχάρης, Καυκιάς, Τσαντήλας, Ξηρομερίτης, Χατζής, Σαρρής.

ΑΠΟ Αταλάντης (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μερμίγγης, Σωτηρίου, Σακκάς, Μπάρκας, Καταραχιάς, Λυτάκης, Κλωτσοτήρας, Κραββαρίτης, Μπουγιώτας, Κωνσταντίνου, Μιχαήλ.

Αναπληρωματικοι: Τσαμουλας, Μπαρτζουλιάνος, Πάππος, Παπαγεωργίου, Τσακανίκας, Τζιβελέκης, Ηλιόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button