FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΑΕΚ Κ19:Την κοίταξε στα μάτια αλλά…

Στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών Κ19 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την ΑΕΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο Φραντζή.

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία από την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague Υποδομών.

Μπογκντάνι και Σαρδέλης τα γκολ για την Ένωση ενώ οι σημαντικές ευκαιρίες για τη Λαμία ήρθαν από τον Κωστίκα και τον Χριστόφορο Καραγιάννη κυρίως.

Το ματς:

Στο 2′ του αγώνα ο Κωστίκα έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Καραγιάννη Χ. έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ΑΕΚ από εκεί και έπειτα πήρε τα ηνία του αγώνα, πίεσε έχασε ευκαιρίες και στο 23′ Ντόναλντ Μπογκντάνι με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 0-1, με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Σόμογλου.

Στο 37′ ο Κωστίκα εκτέλεσε το κορνερ από τα αριστερά ο Καραγιάννης έκανε την προβολή προ κενής εστίας όμως ο συμπαίκτης του Θωμάς Στεφανής μπήκε μπροστά άθελά του και η μπαλα κατέληξε άουτ.

Ο αγώνας δεν είχε κάποια άλλη μεγάλη φάση έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου και το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΚ να απειλεί με ένα σουτ του Σταμούλη όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε άουτ.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τη Λαμία ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Χριστόφορος Καραγιάννης έκανε το άνοιγμα ωραία δεξιά στον Κωστίκα και αυτός με τη σειρά του έκανε το δυνατό σουτ το οποίο όμως κατέληξε άουτ.

Ο Μπότος απείλησε για την Ένωση με δυνατό μακρινό σουτ στο 73′ αλλά ο Σόμογλου έλεγχε τη φάση και άφησε τη μπάλα να περάσει άουτ.

Ανεπανάληπτη φάση για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου στο 75′ με τον Κοσίδη να φεύγει σε φάση τετ α τετ όμως ο Σταθαράς πρόλαβε τον επιθετικό της φιλοξενούμενης ομάδας στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ πριν προλάβει αυτή να καταλήξει στα δίχτυα του Σόμογλου.

Και αφού δεν έγινε το 1-1 για τη Λαμία, η ΑΕΚ σε μια αντεπίθεσή της έκανε το 0-2 όταν ο Κοσίδης έβγαλε την παράλληλη σέντρα και από κοντά ο Σαρδέλης δεν αστόχησε.

Το 0-2 έμεινε έως το τέλος του ματς με την Ένωση να παίρνει μια δύσκολη νίκη απέναντι στον μαχητικό ΠΑΣ Λαμία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav
dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button