Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πελασγιακός – Θύελλα Μεγ. Βρύσης: Ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα… με πέντε γκολ!(pics+vids)

Μία εύκολη νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Πελασγιακού, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας με αντίπαλο τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης. Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο της Πελασγίας και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Τη νίκη με 5-0 σκορ πήρε η ομάδα του Πελασγιακού, η οποία υποδέχθηκε τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β΄Φθιώτιδας.

Το LamiaSports βρέθηκε και σε αυτό το γήπεδο, με τον φωτορεπόρτερ Βαγγέλη Μπιζάτο να σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης:

Το ματς:

Τίτλοι τέλους στο πρωτάθλημα της Β΄Φθιώτιδας, για Πελασγιακό και Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Σε ένα ματς με όχι και τόσο καλό θέαμα, η γηπεδούχος ομάδα πήρε τη νίκη με 5-0 σκορ και έκλεισε νικηφόρα την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νίκου Γκαμαλέτσου ξεκίνησε πολύ δυναμικά τον αγώνα και μόλις στο 12΄με τον Κατσαμπέκη να διώχνει τη μπάλα, αυτή έφτασε στην αντίπαλη περιοχή, ο Καφώρος την «στόπαρε» ωραία, πλάσαρε και έγραψε το 1-0.

Καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, η ομάδα της Πελασγίας είχε τον απόλυτο έλεγχο της κατοχής και απείλησε αρκετές φορές και κυρίως με στημένες φάσεις.

Στο 42΄ ο Σιμπέλη μετά από εκτέλεση φάουλ, βρήκε και πάλι τον Καφώρο και αυτός με ένα ακόμη εύστοχο πλασέ έκανε το 2-0 για την ομάδα του.

Στην επανάληψη, ο Πελασγιακός κράτησε το καλό του πρόσωπο στο παιχνίδι και δέκα λεπτά με την έναρξη κέρδισε πέναλτι. Ο Σκεμπές ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 3-0.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Παπαστάθης πέτυχε ένα εντυπωσιακό τέρμα, κάνοντας συμπαίκτες και αντιπάλους να χειροκροτήσουν. Ο ποδοσφαιριστής της Πελασγίας, πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με υποδειγματικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στο απέναντι «γάμα» της εστίας, με τον τερματοφύλακα Λάμπρου να μην μπορεί να αντιδράσει και το 4-0 να είναι γεγονός.

Το τελικό 5-0, έγραψε ο Ράπτης στο 68΄μετά από μπαλιά του Μάνου, ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων πλάσαρε στην κίνηση, βάζοντας ένα ακόμη γκολ…

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις δύο ομάδες, αλλά και την κυρία διαιτητή, Φραντζή Δήμητρα καθώς και τους βοηθούς της Κακλή Ιφ. και Λαϊνά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Οι φωτογραφίες του αγώνα:

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button