Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματαΤοπικά Σπορ

Πρώτος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do ο Λαμιώτης Σολομών Ταλτάλογλου!(pics)

Το «next big thing» των πολεμικών τεχνών της Λαμίας, ακούει στο όνομα Σολομών Ταλτάλογλου.

Μία ακόμη διάκριση για τον Λαμιώτη μαχητή, Σολομών Ταλτάλογλου. Ο 11χρονος αθλητής του Tae Kwon Do και του Kick Box, πήρε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Box «Acropolis», το οποίο έλαβε χώρα στις 30 με 31 Μαρτίου Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθληµάτων Πάλης στα Άνω Λιόσια.

Πρόκειται για ένα πραγματικό «διαμάντι» των πολεμικών τεχνών, με τον Σόλωνα να είναι μαθητής της Ε΄ Δημοτικού και να έχει ήδη πολλές διακρίσεις στο βιογραφικό του…

Το 2015 σε ηλικία 7 ετών, είχε βγει 3ος σε διεθνές τουρνουά στην Βουλγαρία! Ακολούθησαν κι άλλες διακρίσεις σε τουρνουά τις ηλικίας του με πιο πρόσφατες  φέτος όταν δύο φορές πήρε την πρώτη θέση σε τουρνουά τις ΕΤΑΝΕ στην Αθήνα που λέγεται Kim&Liu και το τελευταίο Σαββατοκύριακο με την 1η θέση στο πανελλήνιο κύπελλο «Acropolis».

Εννοείται πως κυρίαρχος στόχος του νεαρού μαχητή από τη Λαμία είναι τα μαθήματά του και το σχολείο του, όπου είναι και άριστος μαθητής και με τη βοήθεια των γονιών του θα συνεχίσει να μάχεται στον δύσκολο δρόμο των πολεμικών τεχνών.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button