Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα, η Ευρώπη και η ποιοτική αναβάθμιση

Το βάρος στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν ρίχνουν στον Παναθηναϊκό. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #transfernews #Jovanovic #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Το βάρος στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν ρίχνουν στον Παναθηναϊκό. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #transfernews #Jovanovic #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν και της πολύ μεγάλης προσπάθειας για το πρωτάθλημα το οποίο τελικά δε βάφτηκε πράσινο, στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν αμέσως την επόμενη μέρα. Μια επόμενη μέρα με αυξημένους στόχους, απαιτήσεις και φυσικά περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας σε κάθε επίπεδο.

Με αυτή τη λογική κινούνται ήδη στο «τριφύλλι» για τη δημιουργία του Παναθηναϊκού της επόμενης περιόδου, ο οποίος θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει παντού στην Ελλάδα και φυσικά να μπει σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Αρχικά, η ομάδα θα κάνει τα πάντα για περάσει στους ομίλους του Champions League, παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Ο πρώτος στόχος, πάντως, θα είναι η παρουσία του «τριφυλλιού» σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, αναμένεται να αποκτηθούν 6-7 ποδοσφαιριστές με μοναδικό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ. Το βάρος θα πέσει στη μεσαία γραμμή και κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά θα γίνουν και άλλες κινήσεις, όπως στην άμυνα, στα εξτρέμ και πιθανότατα στην επίθεση. Στο χέρι του Παναθηναϊκού φαίνεται πως είναι η απόκτηση του Ζέκα.

Οσο για τις ανανεώσεις, ο επόμενος που αναμένεται, εκτός απροόπτου, να υπογράψει νέο συμβόλαιο είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ενώ δεν είναι στις προτεραιότητες η παραμονή των Σάντσες, Σάρλια και Πούγγουρα, χωρίς να είναι απίθανη η παραμονή τους σε συμπληρωματικό ρόλο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button