Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν κέρδισε ούτε τη Λεγανές η Ρεάλ (vid)

Οι παίκτες της Ρεάλ δείχνουν ξεκάθαρα πως τους λείπει το κίνητρο καθώς κόλλησαν στο 1-1 στην έδρα της Λεγανές.

LA LIGA-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΓΑΝΕΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1

Γήπεδο: Μπουτάρκε

Οι παίκτες της Ρεάλ λογικά σκέφτονται από τώρα τις διακοπές τους μιας και δεν έχουν κανένα στόχο από εδώ και πέρα. Οι Μαδριλένοι πέταξαν ένα ημίχρονο κόντρα στη Λεγανές, με την οποία κόλλησαν στο 1-1  και απέχουν πλέον 13 βαθμούς από την Μπαρτσελόνα.

Στο 8ο λεπτό ο Ίσκο βρήκε όμορφο τον Ασένσιο που πλάσαρε αλλά ο Κουεγιάρ είπε όχι, ενώ στο 15’ ο Μπραϊθγουάιτ αστόχησε όντας μόνος μέσα στην περιοχή της Ρεάλ. Στο 41ο λεπτό το σουτ του Ίσκο πέρασε λίγο έξω και στο 45’, ο Μπραϊθγουάιτ έστρωσε την μπάλα έξω στον Σίλβα, που με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Η «βασίλισσα» μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και στο 51’ ο Μόντριτς έδωσε κάθετα στον Μπενζεμά και ο Γάλλος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κουεγιάρ για το 1-1. Στο 74’ ο Κουεγιάρ είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Ασένσιο, ενώ στο 83’ ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Εν Νεσιρί. Στο 84’ ο Κουεγιάρ είπε όχι σε σουτ του Μαρσέλο.

ΛΕΓΑΝΕΣ: Κουεγιάρ, Σιόβας Ομερουό, Σίλβα, Μπουστίνθα, Νιόμ, Ρουμπέν Πέρεθ, Εράσο (71’ Ελ Ζαρ), Βέσγα (85’ Ρέσιο), Μπραϊθγουάιτ, Καρίγιο (65’ Εν Νεσιρί).

ΡΕΑΛ: Νάβας, Μαρσέλο, Νάτσο, Καρβαχάλ, Βαράν, Μόντριτς, Κασεμίρο, Ίσκο (77’ Λούκας Βάσκεθ), Ασένσιο (81’ Μπέιλ), Βαλβέρδε, Μπενζεμά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button