Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σημαντική δωρεά του ΠΣΑΠ στο νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου»!

Όπως ενημέρωσε το νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου», ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών προχώρησε σε δωρεά ενός ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του νοσοκομείου αξίας 16 000 ευρώ!

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μία ακόμα φορά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο οποίος έκανε δωρεά ενός ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» αξίας 16 000 ευρώ!

Μάλιστα, αντιπροσωπεία του Συνδέσμου με πολλά επώνυμα μέλη (Αντρέ Βιερίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικόλα Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογερης, Φιόριν Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης, Βαγγέλης Μόρας, Εντουάρντο Μπρίτο) μαζί με τον Πρόεδρο Γιώργο Μπαντή, θα βρεθούν το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο, σε μία εκδήλωση που δείχνει ξανά την ενεργή συμμετοχή του ΠΣΑΠ και την ευαισθησία του στην μάχη κατά του Covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου έχει ως εξής

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στη 1.μ.μ έχουμε την τιμή να είναι κοντά μας παρουσία του κ. Π. Μπογιατζίδη, Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Μπαντής και τα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου αμειβόμενων ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) ΠΣΑΠ 1976 – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κ. Αντρέ Βιερίνια, Δημήτρης Πέλκας, Νικόλα Ντιγκινί, Αλέξανδρος Καλογερής, Φιόρι Ντουρμισάι, Δημήτρης Αμαραντίδης, Βαγγέλης Μόρας, Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο ΠΣΑΠ δείχνοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθητοποίηση στη δύσκολη για το Εθνικό Σύστημα Υγείας περίοδο αντιμετώπισης της πανδημίας λόγω του κορωνοϊου SARS-CoV-2, προχώρησε στην δωρεά ενός ψηφιακού ανιχνευτή ακτινογραφίας για το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του Νοσοκομείου αξίας 16 000 ευρώ.

Για τη συμβολή του Πανελλήνιου Συλλόγου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών και την ευγενή πρόθεση να συνδράμει με την προσφορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού προς το Νοσοκομείο προσφέροντας εξαιρετική βοήθεια στο έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τον πρόεδρο του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button