ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Επαγγελματική νίκη για τις Νηρηίδες Φθίας!

Συνέχεια επιτυχιών για την ομάδα των Νηρηίδων Φθίας.

Για την 12η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών, παρά τις ελλείψεις, επικράτησαν σχετικά εύκολα της δυνατής ομάδας του Βόλου με 1-0.

Η ομάδα της Λαμίας μπήκε στον αγώνα με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα προσπαθούσε να βάζει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.
Στό 12′ μακρινό σούτ της Πέτση, αποκρούει εύκολα η Μπούκη.

Στο 20′ η Νέλλα γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχειρεί περνάει ελάχιστα άουτ από την αριστερή συμβολή των δοκών της Ξάνθη.
Υπέροχη σέντρα από δεξιά της Οικονόμου στο 25′, η μπάλα φτάνει αριστερά στην Ευαγγ. Κεραμίδα η οποία με ψύχραιμο πλασέ γράφει το 1-0 για τις Νηρηίδες.

Στο 28′ άλλη μια εύκολη επέμβαση της Μπούκη σε μακρινό ασθενές σουτ της Πέτση.
Στό 37′ δυνατό σουτ της Κεραμίδα έξω από την περιοχή υποχρεώνει την Ξάνθη σε ασθενή απόκρουση, η μπάλα στρώνεται στην Γκαρέλη αλλά πριν πλασάρει την μπάλα στα δίκτυα προλαβαίνει η Ξάνθη και πέφτει στα πόδια της αποσοβώντας το σίγουρο γκολ.

Στο 42′ δυνατό σουτ της Πέτση έξω από την περιοχή περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.

Στο 2ο ημίχρονο λίγο η κούραση, λίγο η βροχή, έριξαν τον ρυθμό του παιγνιδιου. Τα κορίτσια του Μαγνησιακού ισορρόπησαν λίγο το παιγνίδι στο κέντρο αλλά δεν κατάφεραν να βάλλουν την μπάλα στην περιοχή και αρκέστηκαν σε κάποια μακρινά σουτ που μόνο ανησυχία στην Μπούκη δεν δημιούργησαν.

Στο 68′ γυριστή κεφαλιά της Πέτση μ΄σα από την περιοχή περνάει έξω από το δεξί δοκάρι της Μπούκη.

Στο 82′ δυνατό σουτ φάουλ της Οικονόμου έξω από την περιοχή, αποκρούει υπέροχα σε κόρνερ Ξάνθη.

Στο 91′ η Κεραμίδα μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή από δεξιά αλλά το βεβιασμένο σουτ που πραγματοποιεί περνάει άουτ και χάνει την ευκαιρία να σκοράρει για 2η φορά.

Διαιτητές : ΜΑΡΓΙΟΛΑΣ ΔΗΜ. (ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΛΕΥΘ.-ΠΑΠΑΛΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡ,) Ε.Π.Σ. Καρδίτσας

ΝΗΡΗΙΔΕΣ ΦΘΙΑΣ: Μπούκη Μ., Οικονόμου Β., Καραντζίκου Ε., Πανάκη Ε., Παπαγεωργίου Δ., Μαστρογιάννη Μ., Γκαρέλη Π. (45′ Τσούτσικα Α.), Νέλλα Ξ., Κεραμίδα Ε., Κατσαούνου Β., Κούρτη Ζ.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξάνθη, Λεονταρίτη, Σταμοπούλου, Χουβαρδά, Πέτση, Χατζηλιώντα, Τσούμα (80′ Κοντογιάννη), Πάσχου, Παπαδοπούλου, Πούλιου, Παπαπαύλου (33′ Δερβενιώτη),

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button