ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, πάμε παζάρι με Imam Baildi!

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η Εμποροπανήγυρη Λαμίας 2018, ένας θεσμός που ξεκίνησε το 1856 και συνεχίζει την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Στερεάς Ελλάδας για περισσότερο από ενάμιση αιώνα.

Η Εμποροπανήγυρη της Λαμίας φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στην οδό Φιλίας, δίπλα από το χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, με εκατοντάδες εμπόρους από την Λαμία και απ’ όλη την Ελλάδα που έρχονται για να μας προσφέρουν για άλλη μια χρονιά ποιοτικά και οικονομικά προϊόντα.

Η έναρξη θα γίνει την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. με τη συναυλία των Imam Baildi που θα μας παρουσιάσουν ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα με τραγούδια από το σήμερα και το χθες, αλλά και από το νέο τους δίσκο που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. Οι Imam Baildi, εδώ και 10 χρόνια, μας συγκλονίζουν με τις δημιουργίες τους, την αγάπη τους για την ελληνική αλλά και βαλκανική μουσική παράδοση και το πάθος τους για μουσικές αναζητήσεις κι εξερευνήσεις. Επιπλέον, σε κάθε τους εμφάνιση ξεσηκώνουν το κοινό, που αποτελείται από ανθρώπους κάθε ηλικίες και πάντα καταφέρνουν να δημιουργούν μια μοναδική σχέση αγάπης με τον κόσμο.

Οι Imam Baildi είναι οι: Ορέστης Φαληρέας (DJ, μπάσο), Λύσανδρος Φαληρέας (drums, κρουστά, πλήκτρα), Ρένα Μόρφη (Τραγούδι), MCYinka (Ραπ, Φωνητικά),  Γιάννης  Δίσκος ( Σαξόφωνο, Κλαρίνο), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (Ηλεκτρική Κιθάρα, φωνητικά), Χρήστος Σκόνδρας (Μπουζούκι) και Αγαπητός Καταξάκης (Ηχοληψία).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για όλους στο χώρο του δυτικού parking παραπλεύρως της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Ο Δήμος Λαμιέων αλλά και όλοι οι εκθέτες του φετινού παζαριού, σας περιμένουμε από τις 9 έως τις 15 Σεπτεμβρίου για να κάνουμε τις αγορές μας αλλά και να διασκεδάσουμε, στο παζάρι της Λαμίας!!!

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button