Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Θα βοηθήσει πολύ τον Άρη ο Μαβράι»

Πεπεισμένος ότι ο Μαβράι μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά τον Άρη δήλωσε ο Μιρέλ Γιόσα σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. «…πιστεύω ο Μάβραϊ είναι έμπειρος παίκτης, και θα βοηθήσει τον Άρη», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιρέλ Γιόσα…

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: 
«Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Άρης αυτήν την στιγμή, έχω δει τα δυο παιχνίδια του σε στιγμιότυπα μόνο, όμως πιστεύω δεν υπήρχαν προβλήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Το πρωτάθλημα έχει μεγάλη διάρκεια πάντως και πιστεύω ο Μάβραϊ είναι έμπειρος παίκτης, και θα βοηθήσει τον Άρη».

Για τα χαρακτηριστικά του Μάβραϊ: 
«Έχει εμπειρία στην Γερμανία, έχει παίξει στην Κολωνία, στο Αμβούργο, είναι πολύ καλός αριστεροπόδαρος παίκτης που παίζει στο κέντρο της άμυνας, είναι σίγουρα καλή λύση για την ομάδα. Εξαρτάται τι παίκτη θέλει κιόλας ο Άρης, όμως η εμπειρία του θα βοηθήσει πολύ. Μαζί με τον Μπάσα, θα βοηθήσουν πολύ την ομάδα. Είναι έτοιμος να παίξει, παρότι έχει περάσει έξι μήνες με προβλήματα. Αν είναι με τον Μπάσα στην βασική 11αδα, σίγουρα θα βοηθηθεί πολύ. Η ομάδα του Άρη κι ο κόσμος του Άρη, έχουν πάρει έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή, με μεγάλη εμπειρία. Διαβάζει από μακριά τις φάσεις, ξέρει να πάει πάνω στον παίκτη κι όταν έχει η ομάδα τη μπάλα στα πόδια, ξέρει να κάνει παιχνίδι, έχει καλό αριστερό πόδι και στις στημένες φάσεις είναι πολύ επικίνδυνος να πετύχει και γκολ. Εξαρτάται βέβαια και τι θα ζητάει ο προπονητής από τον Μάβραϊ».

Για τις υποχρεώσεις του Μάβραϊ, και του Μπάσα, με την εθνική Αλβανίας:
«Η εθνική μας ομάδα είναι μαζεμένη στο ξενοδοχείο και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με το Ισραήλ και με τις πληροφορίες που έχω ο Μάβραϊ θα παίξει βασικός. Αυτό το ματς θα το δουν όλοι οι άνθρωποι του Άρη και θα καταλάβουν σε τι κατάσταση είναι. Σε δυο με τρεις εβδομάδες θα είναι έτοιμος ο ποδοσφαιριστής. Πρώτα από όλα να πάνε όλα καλά για τον παίκτη και την ομάδα και από εκεί και πέρα θα ανοίξει ο δρόμος για μεγάλα πράγματα. Θα δείτε και μόνοι σας στο παιχνίδι με την εθνική ομάδα πόσο καλός είναι. 99% θα είναι και αρχηγός ο Μάβραϊ κόντρα στο Ισραήλ».

Για τον Μίτζεν Μπάσα: 
«Ο Μπάσα παίζει πολύ καλά σε σύστημα 4-3-3 και με τον Ισπανό προπονητή που έχει ο Άρης, είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης για να παίξει εκεί. Το ότι ο Μπάσα ήρθε πιο μπροστά από τον Μάβραϊ και είδε τον κόσμο και πόσο καλά είναι στη Θεσσαλονίκη, βοήθησε τον Μάβραϊ να συμφωνήσει. Το ξεκίνημα του Μπάσα είναι καλό και θα βοηθηθούν όλοι στην ομάδα από την νοοτροπία του».

Για την δική του παρουσία στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: 
«Έχω έρθει στη Θεσσαλονίκη κι έχω μείνει για διακοπές πρόσφατα, αν βρω τον χρόνο θα έρθω να δω τον Άρη, τον Μπάσα και τον Μάβραϊ, και τους φίλους μου που έχω εκεί, θα το κάνω ναι».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button