ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Ταϊρόν των τριών θέσεων και οι επιδόσεις του στη La Liga 2!(pics+vids)

Ένα βήμα πριν τον ΠΑΣ Λαμία είναι ο Ταϊρόν ντελ Πίνο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον 28χρονο Ισπανό μέσο.

Ένα βήμα πριν τον ΠΑΣ Λαμία είναι ο Ταϊρόν ντελ Πίνο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον 28χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Ο Σίλβα Κλέιτον, καλώς ή κακώς δεν θα φορέσει τα «κυανόλευκα» (μάλλον) και τα δημοσιεύματα φέρνουν στην πόρτα του ΠΑΣ Λαμία,  τον Ταϊρόν Γκουστάβο ντελ Πίνο Ράμος…

Το LamiaSports σας τον παρουσιάζει, έτσι ώστε να γνωρίζετε από πρώτο χέρι περί τίνος πρόκειται!

Ταϊρόν Γκουστάβο ντελ Πίνο Ράμος

Ο Ταϊρόν είναι γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου του 1991 στην Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είναι Ισπανός, έχει ύψος 1,80μ και η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού εξτρέμ.

Παρόλο αυτά, μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ αλλά και σαν «δεκάρι».

Η καριέρα του 28χρονου ποδοσφαιριστή ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Λας Πάλμας, ενώ έφτασε να παίξει και στην πρώτη ομάδα.

Με την Λας Πάλμας Ατλέτικο αγωνίστηκε σε 32 ματς, ενώ πέτυχε 7 γκολ και 2 ασίστ. Στην πρώτη ομάδα της Λας Πάλμας έπαιξε σε μόλις 11 αγώνες έχοντας 1 ασίστ.

Όντας παίκτης της ομάδας της Λας Πάλμας, δόθηκε δανεικός σε Μπαρακάλντο (14 συμμ. 1 γκολ, 2 ασίστ), στην Ουέσκα αλλά και στην Τενερίφη.

Με τη φανέλα της Ουέσκα συμπλήρωσε τις περισσότερες συμμετοχές του στην καριέρα του, έχοντας 69 εμφανίσεις, 17 γκολ και 4 ασίστ.

Στην Τενερίφη, έπαιξε και ως δανεικός αλλά και ως ελεύθερος από την Λας Πάλμας. Σε δύο χρονιές με τη φανέλα της Τενερίφη, ο Ταϊρόν συμπλήρωσε 56 συμμετοχές, 2 γκολ και 2 ασίστ.

Από τον Ιούλιο του 2019 δεν ανήκει στο δυναμικό καμίας ομάδας και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τις περισσότερες συμμετοχές του τώρα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τις έχει κάνει παίζοντας ως δεξί εξτρέμ (52 συμμ) ενώ 21 παιχνίδια έχει δώσει ως αριστερός εξτρέμ και 14 έπαιξε πίσω από τον επιθετικό.

Δείτε τώρα μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Ταϊρόν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button