Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Παίζει» του Σάρι στην Τσέλσι!

Σύμφωνα με την «corrieredellosport», η Ρόμα έχει σε πρώτο πλάνο τον Μαουρίτσιο Σάρι για τον πάγκο της το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν φαίνεται πως έχουν αρχίσει ήδη στη Ρόμα.

Με τους στόχους να έχουν… εξαφανιστεί και να έχει απομείνει μόνο αυτός της κατάληψης της τέταρτης θέσης, για την οποία «παίζουν» τουλάχιστον τρεις ομάδες (Ρόμα, Μίλαν, Αταλάντα), οι «τζιαλορόσι» έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ερχόμενης περιόδου.

Το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της Ρόμα φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την ομάδα στις επιτυχίες. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι και φαντάζει απίθανο να συνεχίσει στην ομάδα και σύμφωνα με την «corrieredellosport» ο εκλεκτός για τον πάγκο είναι ο Μαουρίτσιο Σάρι!

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να είναι απογοητευμένοι από την πορεία του συλλόγου και ψάχνεται για την επιστροφή του στην πατρίδα του. Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Ρόμα, η οποία θα προσεγγίσει τον Σάρι και θα προσπαθήσει να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Την απόφαση πήραν τα μέλη της διοίκησης που ασχολούνται με το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι και δεν είναι άλλοι από τους Τζέιμς Παλότα, Ρίκι Μασάρα, Φράνκο Μπαλντίνι και Φραντσέσκο Κάλβο.

Ο τελευταίος, μάλιστα, φαίνεται πως θα είναι ο άνθρωπος κλειδί στις διαπραγματεύσεις καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μαουρίτσιο Σάρι και τον είχε βοηθήσει αρκετές φορές να βρει ομάδα κατά το παρελθόν, όταν το όνομά του δεν ήταν ακόμη ευρέως γνωστό στην ιταλική αγορά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button