FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΟΣΦΠ: Τα «αστέρια» των δύο στο Football Manager!(pics)

Ένα πολύ μεγάλο αλλά και δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον ΠΑΣ Λαμία, την Κυριακή 21 Απριλίου στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της SuperLeague.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς και το LamiaSports θα σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης με pre game αφιερώματα.

Για αρχή και μετά από αρκετό καιρό θα επιστρέψουμε στα θέματα με τον ΠΑΣ Λαμία, τους αντιπάλους του και το αγαπημένο μας παιχνίδι και προσομοιωτή προπονητικής, το Football Manager 2019.

Ψάξαμε, βρήκαμε και θα σας παρουσιάσουμε τα αστέρα της Λαμίας και του Ολυμπιακού με τα «μάτια» του FM 2019.

*Για όσους δεν γνωρίζουν, τι είναι το Football Manager και περι τίνος πρόκειται, θα τσεκάρουμε απλά τα στατιστικά των ποδοσφαιριστών, τα οποία βαθμολογούνται από το 1(άρχηστος) έως το 20 (Πελέ και Μαραντόνα).*

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν, με τον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό. Από κάθε ομάδα θα πάρουμε ορισμένους ποδοσφαιριστές και θα τους χωρίσουμε ανα θέση.

Χοσέ Σα

Ο Χοσέ Σα αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της SuperLeague και αυτό αποδεικνύεται και από τα στατιστικά του στο FM 2019.

Όπως μπορείτε να δείτε ο Πορτογάλος έχει εξαιρετικά νούμερα στα χαρακτηριστικά του και αυτά που ξεχωρίζουν είναι το 15 στα αντανακλαστικά και τα δύο 14ρια στην εκκεντρικότητα και στην επικοινωνία. Στο 13 βρίσκονται οι χαμηλές εξόδους του, τα τετ – α – τετ του αλλά και η έκταση άλματός του.

Γιάγκος Βούκοβιτς

Και περνάμε στη θέση του σέντερ μπακ. Εκεί ο Ολυμπιακός έχει να μας παρουσιάσει τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ένας έμπειρος Σέρβος σέντερ μπακ και αρκετά δυνατός.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ξεχωρίζουμε το 15 στις κεφαλιές και στο μαρκάρισμα, αλλά και τα 13αρια στις εκτελέσεις πέναλτι και στα τάκλιν.

Στη γενναιότητα έχει 16 και στην αποφασιστικότητα 15 ενώ δύο 14αρια έχει στην σωστή τοποθέτηση και στην επιθετικότητα.

Τέλος, τα δύο 16αρια στη δύναμη και στην έκταση άλματος, μαρτυρούν τη φυσική δύναμη που έχει ο Βούκοβιτς. Υστερεί βέβαια σε επιτάχυνση και ευκινησία όπου έχει μόλις 8!

Γκιγιέρμε

Τρίτος προς εξέταση… ο μέσος που έχει «κλέψει» την παράσταση φέτος στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ο Γκιγιέρμε.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, έχει εξαιρετικά στατιστικά σε όλες τις κατηγορίες. Στα τεχνικά, βλέπουμε πως ως αμυντικός χαφ έχει 13 στο μαρκάρισμα και 14 στα τάκλιν. Επίσης, το 14 στις πάσες και το 13 στην τεχνική κατάρτιση… ξεχωρίζουν!

Περνόντας τα ψυχικά, το 16 στην ομαδικότητα και τα τρία 15αρια στην αποφασιστικότητα, τη γενναιότητα και την επιθετικότητα κάνουν τη διαφορά.

Στα σωματικά, το 14 στην αντοχή, την ευκινησία και τη φυσική αντοχή διαφέρουν από τα υπόλοιπα.

Μαντί Καμαρά

Παραμένουμε στο κέντρο θα μετακινηθούμε λίγο πιο δίπλα από τον Γκιγιέρμε. Εκεί θα βρούμε τον Μαντί Καμαρά, τον έτερο του κέντρου στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Καμαρά αν και μικρός στην ηλικία, ήδη διαθέτει εξαιρετικά στατιστικά. Το μαρκάρισμά του είναι στο 14, τα τάκλιν του στο 13, ενώ έχει 12 στις πάσες και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά τώρα, έχει τέσσερα 16αρια στην αποφασιστικότητα, στη γενναιότητα, στην επιθετικότητα και στην εργατικότητα.

«Τέρας» όμως είναι στα σωματικά προσόντα ο μέσος από τη Γουϊνέα. Έχει 16 στην αντοχή και στη φυσική αντοχή, 15 στην επιτάχυνση, 14 στην ταχύτητα και 13 στη δύναμη.

Κώστας Φορτούνης

Φεύγοντας από τη μεσαία γραμμή θα προχωρήσουμε λίγο πιο μπροστά και θα βρούμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τα τελευταία χρόνια, τον Κώστα Φορτούνη.

Τα στατιστικά του έχουν ανέβει και στο παιχνίδι αλλά και στην πραγματική ζωή.

Ξεχωρίζουν αρκετά πράγματα στα τεχνικά του Φορτούνη, όμως τα 16αρια στη ντρίμπλα, την πρώτη επαφή και την τεχνική κατάρτιση είναι αυτά που «κλέβουν την παράσταση».

Επίσης, έχει πολύ καλά στημένα, έχοντας 15 στις εκτελέσεις κόρνερ, στα πέναλτι αλλά και στα φάουλ.

Τα δύο 16αρια στην δημιουργικότητα και στο φυσικό ταλέντο είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στα ψυχικά.

Τέλος, στα σωματικά/φυσικά προσόντα, ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει 15 στην ευκινησία και 14 στην ισορροπία, στη ταχύτητα και στη φυσική αντοχή.

Ντάνιελ Ποντένσε

Και φτάνουμε λίγο πριν το τέλος, για να έρθει στην παρέα μας ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει στα άκρα της επίθεσης ο Ολυμπιακός και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Πορτογάλος για αρκετά χρόνια ήταν ένα από τα wonderkid του FM 2019 και αυτός φαίνεται και από τα στατιστικά του.

Ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ έχει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά δύο 17αρια στη ντρίμπλα και στην τεχνική κατάρτιση ενώ 15 έχει στην πρώτη επαφή.

Στα ψυχικά του προσόντα, ξεχωρίχουν τα τέσσερα 14αρια στην αποφασιστικότητα, τη δημιοργικότητα, την επιθετικότητα και τη κίνηση χωρίς τη μπάλα. Επίσης, έχει 17 στο φυσικό ταλέντο.

Τέλος, όσο αφορά τα σωματικά προσόντα έχει 17 στην ευκινησία και 16 στην επιτάχυνση ενώ η ταχύτητά του είναι στο 14.

Αχμέντ Χασάν

Ολοκληρώνουμε το πρώτο μέρος με τον Ολυμπιακό, με τον σέντερ φορ που έχει τα περισσότερα γκολ στην ομάδα του Πειραιά, τον Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος φορ έχει αρκετά καλά χαρακτηριστικά και στα τεχνικά του, ξεχωρίζουν τα 14αρια στις εκτελέσεις πέναλτι, στις κεφαλιές και στα τελειώματα.

Τώρα, όσο αφορά τα σωματικά προσόντα αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το 15αρι στην έκταση άλματος και τα δύο 14αρια στη δύναμη και στην ισορροπία.

 

Περνάμε τώρα στα αστέρια του ΠΑΣ Λαμία… Θα ακολουθήσουμε και εδώ την ίδια τακτική με του Ολυμπιακού και θα το πάμε ανά θέσεις στο γήπεδο.

Μπόγιαν Σαράνοφ

Βασικός τερματοφύλακας και ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Λαμία τη φετινή χρονιά, είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ο Σέρβος συγκαταλέγεται στους καλύτερους της θέσης του τερματοφύλακα για φέτος και αυτός φαίνεται και από τα στατιστικά του.

Στα στατιστικά του θα δούμε πως αυτά που ξεχωρίζουν είναι το 14 στα τετ – α – τετ, και τα αρκετά 13αρια που έχει σε μήκος βολέ, επικοινωνία, μπλοκάρισμα και άλλα.

Επίσης, το 14αρι στην επιθετικότητα κάνει «μπαμ» παρόλο που είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος εντός γηπέδου, ενώ τα δύο 14αρια στην έκταση άλματος  και τη φυσική αντοχή ξεχωρίζουν από τα σωματικά.

Ντάνιελ Αντέτζο

Το «βουνό» της άμυνας του ΠΑΣ Λαμία για φέτος και ελπίζουμε για χρόνια, είναι ο Ντάνιελ Αντέτζο.

Ο Νιγηριανός σέντερ μπακ είναι η μεγάλη αποκάλυψη της φετινής Λαμίας ο οποίος αποτελεί βασικό στέλεχος της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας του Μάκη Χάβου.

Στα στατιστικά του τώρα ξεχωρίζουμε το 14αρι στο μαρκάρισμα και τα τρία 13αρια στις εκτελέσεις πέναλτι, στις κεφαλιές και στα τάκλιν.

Δύο 15αρια έχει στα ψυχικά και αυτά είναι στην αποφασιστικότητα και στη γενναιότητα.

Τέλος, στα σωματικά προσόντα έχουμε 15 στη δύναμη, δύο 14αρια στην ισορροπία και στη φυσική αντοχή καθώς και 13 στην αντοχή.

Ελίνι Δημούτσος

Μιλώντας για πρωταγωνιστές του φετινού ΠΑΣ Λαμία, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στον Ελίνι Δημούτσο.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος, είναι το «μηχανάκι» της ομάδας και διανύει εξαιρετική σεζόν φέτος με τα «κυανόλευκα».

Στα προσόντα του τώρα, έχουμε το 14αρι στα τάκλιν και το 13 στο μαρκάρισμα, δύο στατιστικά που είναι σημαντικά για έναν αμυντικό χαφ.

Επίσης, έχουμε δύο 16αρια στη γενναιότητα και στην επιθετικότητα ενώ στην εργατικότητα έχει 15…

«Τέρας» και στα φυσικά του προσόντα ο Ελίνι, καθώς έχει 16 στη φυσική αντοχή, 15 στην ευκινησία και 13 στη ταχύτητα και στην επιτάχυνση.

Μάρκο Μπλάζιτς

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε άρθρο για το ρόστερ του ΠΑΣ και να μην έχουμε μέσα τον «πιστό στρατιώτη» της ομάδας, τον έναν και μοναδικό Μάρκο Μπλάζιτς.

Αν και φέτος δεν είχε και τόσο ενεργό ρόλο στην ομάδα, σε σχέση με πέρυσι, ο Σέρβος είναι πραγματικά ένας φυσικός αρχηγός για τη Λαμία.

Στα στατιστικά του τώρα, τα τεχνικά του είναι αρκετά ανεβασμένα σχεδόν όλα. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι το 13 στις πάσες και τα 12αρια στις εκτελέσεις κόρνερ, στο μαρκάρισμα και στη ντρίμπλα.

Φυσικός αρχηγός είπαμε και το FM μας επιβεβαιώνει με το 15 στην ηγετική ικανότητα του Μπλάζιτς ενώ 15 επίσης έχει και στην αποφαστιστικότητα.

Στα σωματικά, αν και 33 ετών ο Μάρκο έχει 14 στη φυσική αντοχή και 12 στη ταχύτητα, την ισορροπία και τη δύναμη.

Φακούντο Μπερτόλιο

Ο Μπερτόλιο στην πραγματικότητα είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Λαμίας και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται. Όμως και στο Football Manager 2019 όπως μπορείτε να δείτε ο Αργεντινός είναι πραγματικά φοβερός.

Έχει 11 στις εκτελέσεις κόρνερ, 12 στις εκτελέσεις φάουλ, 13 στα μακρινά σουτ ενώ έχει 14 στις κατηγορίες ντρίμπλα, πάσες, πρώτη επαφή.

Στα τελειώματα έχει 8 ενώ στις σέντρες έχει 12.

Στα ψυχικά, ξεχωρίζει το 14 ομαδικότητα και την φυσικό ταλέντο ενώ επίσης το 13 στη δημιουργικότητα είναι σημαντικό στοιχείο.

Τέλος, έχει 12 στην αντοχή, στην επιτάχυνση, στην ισορροπία και στην ταχύτητα. Επίσης, έχει 14 στην ευκινησία.

Τάσος Καραμάνος

Αν και δεν είναι κλασσικός εξτρέμ, εμείς στον ΠΑΣ Λαμία γνωρίσαμε τον Τάσο Καραμάνο μέσα από αυτή τη θέση.

Πρόκειται για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή, γρήγορο παρά το ύψος του και δυνατό στις μονομαχίες.

Κάτι που μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος και μέσα από τα στατιστικά του. Πέντε 11αρια στα τεχνικά και πιο συγκεκριμένα στις εκτελέσεις πέναλτι, στις κεφαλιές, στη ντρίμπλα, στην πρώτη επαφή και στην τεχνική κατάρτιση.

Από τα ψυχικά του προσόντα, ξεχωρίζει το 13αρι στο φυσικό ταλέντο και στην ομαδικότητα.

Στα σωματικά/φυσικά στατιστικά του έχει 14 στην ταχύτητα, ενώ 13 έχει στην επιτάχυνση και στην αντοχή.

Χερόνιμο Μπαράλες

Είναι ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Λαμία, είναι ένας από τους μεγαλύτερους σέντερ φορ που φορέσανε τη φανέλα της ομάδας και χωρίς καμία αμφιβολία ο Χερόνιμο Μπαράλες αποτελεί ένα από τα αστέρα της φετινής ομάδας.

Ρίχνοντας τώρα μία ματιά στα στατιστικά του Αργεντινού, θα δούμε πως το 17αρι στις κεφαλιές και το 16αρι στις εκτελέσεις πέναλτι είναι τα δύο που κάνουν την διαφορά.

Επίσης, έχει 12 στα τελειώματα και 16 στην αποφασιστικότητα. Το μεγάλο μπαμ βέβαια, γίνεται στην επιθετικότητα όπου και έχει 18!

Στα σωματικά του προσόντα, αποδεικνύεται πως είναι ένα τέρας! Έχει 16 στη δύναμη, 15 στην ισορροπία, 14 στην έκταση άλματος και 13  στη φυσική αντοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button