FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξανά στο προσκήνιο Λουκάο και Μαρκολίνο για τη Λαμία!

Δεν τις ξεχνάει εύκολα, όπως φαίνεται τις δύο περιπτώσεις των Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών του Απόλλων Λάρισας, ο ΠΑΣ Λαμία.

Οι Μαρκολίνο και Λουκάο είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι…έλαμψαν φέτος με την παρουσία τους στην πορεία…πρωταθλητισμού του Απόλλων Λάρισας στην Football League.

Oι δύο τους είναι εκ των πρωταγωνιστών της φετινής αξιοθαύμαστης πορείας της ομάδας της Φιλιππούπολης, τραβώντας αρκετές φορές όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Τα ονόματά τους “έπαιξαν” έντονα για αρκετές ομάδες της Super League, μεταξύ των οποίων και για την Λαμία όμως αμφότεροι παρέμειναν στο ρόστερ των Θεσσαλών τον περασμένο Γενάρη.

Πλέον η σεζόν ολοκληρώνεται και το μέλλον και των δύο στην γειτονική πρωτεύουσα θα κριθεί το επόμενο διάστημα.

Η Λαμία είχε ενδιαφερθεί τον περασμένο Γενάρη για τους δύο Βραζιλιάνους, συνεχίζει να τους έχει στο κάδρο και θα επανέλθει σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiaragate3.gr για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους.


ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ας δούμε όμως τι ισχύει για τις δύο περιπτώσεις ξεχωριστά. Ο Νέτο Μαρκολίνο, ο 22χρονος επιτελικός του Απόλλων Λάρισας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχέςς3 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι στιγμής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανανέωση του συμβολαίου του μεσούσης της σεζόν για έναν ακόμη χρόνο, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Βέβαια καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως αν μια ομάδα της Super League ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του, η ομάδα του δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο…

Από την άλλη η περίπτωση του Λουκάο είναι αρκετά πιο απλή. Ο 23χρονος σέντερ φορ φόρεσε τα κυανόλευκα του Απόλλων Λάρισας τον περασμένο Αύγουστο με το συμβόλαιό του να λήγει τον ερχόμενο Μάιο. Βέβαια οι επιδόσεις του (25 συμμετοχές, 9 γκολ, 3 ασίστ) μόνο αδιάφορες δεν έχουν περάσει από ομάδες της Super League. Aυτό το γνωρίζει καλά και ο ίδιος και ήταν ένας από τους λόγους που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του περιμένοντας μια καλύτερη πρόταση. Και αυτή θα έρθει σίγουρα αφού μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα σε επίπεδο Super League.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της η ομάδα μας θα κληθεί να “τρέξει” αρκετά στο μέτωπο των ανανεώσεων και των μεταγραφών.

Πρώτα και κύρια όμως πρέπει να κλείσει το κεφάλαιο προπονητής, κάτι για το οποίο δεν εμπνέεται ανησυχία αφού και η πλευρά της ομάδας και η πλευρά του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του είναι ευχαριστημένοι και όλα βαίνουν καλώς.

Από εκεί και έπειτα και σε συνάρτηση με το διαθέσιμο μπάτζετ της επόμενης σεζόν, θα γίνει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Προτεραιότητα φυσικά είναι οι ανανεώσεις και από εκεί και έπειτα θα πάμε και στις μεταγραφές.

Οι δύο περιπτώσεις απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας μας, ο Μάκης Χάβος έχει πάρει μια γεύση από τις δυνατότητές τους και μάλιστα δις (φιλικό και παιχνίδι Κυπέλλου) και μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον του περασμένου Ιανουαρίου, γίνει επίσημη πρόταση… Ενδιαφέρον πάντως υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρξει και το αμέσως επόμενο διάστημα…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button