FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Από την αρχή πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε!»/ Ο Γ. Λαμπρόπουλος στο LamiaSports!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του Ολυμπιακού, Γιώργος Λαμπρόπουλος μιλάει στο LamiaSports για μία από τις σημαντικότερες νίκες της ομάδας του και όχι μόνο.

Η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία σήμερα το μεσημέρι στο Φραντζή πέτυχε μία σπουδαία νίκη, μιας και κέρδισε με ανατροπή, τον Ολυμπιακό με σκορ 2-1!

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της νίκης αυτής, ήταν ο Γιώργος Λαμπρόπουλος, ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα, ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο κατάφερε και έδωσε τρεις βαθμούς στην ομάδα του, «σκοτώνοντας» τον Ολυμπιακό.

Ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής, μίλησε αποκλειστικά στο LamiaSports, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά του μετά από μία τόσο σπουδαία νίκη, αλλά σχολίασε και την κυριακάτικη αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας της Φθιώτιδας με τους Πειραιώτες.

Αυτό που τόνισε ο νεαρός σέντερ φορ και επαγγελματίας με τα χρώματα του ΠΑΣ Λαμία, είναι πως από την αρχή της εβδομάδας όλοι στον σύλλογο πίστευαν πως θα έρθει η σημερινή νίκη, επί του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λαμπρόπουλος σημείωσε τα εξής

Για τα συναισθήματά του μετά από τα δύο γκολ και τη σημερινή νίκη:

«Τα συναίσθηματα εννοείται πως είναι πολύ ωραία και έντονα, γιατί να κερδίζεις τον Ολυμπιακό με ανατροπή δεν είναι λίγο πράγμα και ομαδικά και ατομικά. Ήταν μια σπουδαία ομαδική προσπάθεια και ανταμειφθήκαμε.»

Πιστεύατε στη σημερινή νίκη;

«Το πιστεύαμε από την αρχή την εβδομάδας ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε ζημιά στον Ολυμπιακό και δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να το πετύχουμε».

Τι σας είπε ο προπονητής σας στο ημίχρονο (1-1) και βγήκατε ακόμη πιο παθιασμένοι;

«Με το που τελείωσε το ημίχρονο, ο προπονητής μας μπήκε στα αποδυτήρια και μας είπε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, όπως παίζουμε και ότι θα πετύχουμε και δεύτερο γκολ και θα φύγουμε νικητές! Και έτσι κι έγινε! Μπήκε πιο δυνατά, πετύχαμε το γκολ και κερδίσαμε!»

Τέλος, θα θέλαμε το προσωπικό σου σχόλιο για την κυριακάτικη αναμέτρηση της ανδρικής ομάδας της Λαμίας με τον Ολυμπιακό:

«Για το παιχνίδι της Κυριακής θεωρώ ότι, αν η Λαμία συγκεντρωθεί και παίξει σοβαρά θα μπορέσει αν όχι τη νίκη να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ολυμπιακό…»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button