FeaturedΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είχε και Λαμπρόπουλο… είχε και ψυχή!

Τα “λιοντάρια” του Λάκη Παπανικολάου και του ΠΑΣ Λαμία έδειξαν τον δρόμο στους μεγάλους της κυανόλευκης ομάδας και “πάτησαν” τον Ολυμπιακό μέσα στο Φραντζή.

Για την 29η αγωνιστική της Super League Υποδομών, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού.

Μία εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο του Φραντζή.

Οι παίκτες του Λάκη Παπανικολάου είχαν δύο δοκάρια με τον Κασάπα και δύο σημαντικές χαμένες ευκαιρίες με Κωστίκα και Δημητρίου αλλά είχαν δύο γκολ του Λαμπρόπουλου τα οποία έδωσαν τη νίκη με 2-1 στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Το ματς:

Μόλις στο 2′ του αγώνα ο ΠΑΣ Λαμία έχασε μια καλή ευκαιρία για να κάνει το 1-0, όταν ο Κωστίκα εκτέλεσε το φάουλ, ο Καραγιάννης Χ. προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, οι αμυντικοί έδιωξαν αλλά η μπάλα έφτασε στον Λαμπρόπουλο ο οποίος σούταρε ολομόναχος αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Δυστυχώς όμως στο 5′ και στην πρώτη φάση του Ολυμπιακού, ο Μαρίνος με έκανε καταπληκτικό κοντρόλ έπειτα από σέντρα από τα δεξιά και με ένα ακόμη καλύτερο πλασέ “κρέμασε” τον Σόμογλου για 0-1.

Στο 19′ παρόλο αυτά και μετά από ένα καλό πεντάλεπτο η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ έπειτα από γύρισμα του Κασάπα και δυνατό πλασέ του Λαμπρόπουλου, ο οποίος έκανε 1-1.

Στο 42′ ο Κασάπας έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-1, όμως η κεφαλιά εξ επαφής που επιχείρησε χτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Στουρνάρα και έπειτα έδιωξαν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΣ Λαμία να έχει ανά διαστήματα αρκετά καλή απόδοση.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπουλλάρι να σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα πέρασε απελπιστικά άουτ.

Ο Χριστόφορος Καραγιάννης στο 48′ προσπάθησε να απαντήσει στο σουτ του Μπουλλάρι με ένα επίσης απελπιστικά άουτ σουτ όμως..

Στο 55′ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κωστίκα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Δημητρίου ο οποίος έκανε το σουτ απευθείας αλλά η μπάλα τράνταξε το εξωτερικό δοκάρι της εστίας του Στουρναρα, νομίζοντας όλοι πως κατέληξε στα δίχτυα του Ολυμπιακού.

Στην ακριβώς επόμενη φάση, ο ΠΑΣ Λαμία έκλεψε την μπάλα έφυγε στην κόντρα με τον Κωστίκα ο οποίος πέρασε σαν σταματημένο τον αντίπαλό του, σούταρε αλλά η κατάληξη της φάσης ήταν το άουτ.

Και η τρίτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στη Λαμία και μάλιστα είχε ένα ακόμη δοκάρι. Ο Κασάπας μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, έκανε το ψιλοκρεμαστο πλασέ όμως είδε την μπάλα για δεύτερη φορά να χτυπά στο δοκάρι του Στουρναρα.

Μετά τις απανωτές ευκαιρίες της Λαμίας, ο Ολυμπιακός αφού στάθηκε τυχερός βγήκε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να απειλήσει.

Η ομάδα του Πειραιά είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία και αρκετά συχνά, έκαναν έντονες διαμαρτυρίες.

Στο 83′ όμως ο Κωστίκα έφυγε στην αντεπίθεση καταλυτικά έπειτα από πάσα του Καρβέλη, ο εξτρέμ της Λαμίας ολομόναχος μπήκε στη περιοχή έβγαλε τη σέντρα και ο Λαμπρόπουλος με ψυχραιμία έκανε το 2-1.

Απίστευτη ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία και εκπληκτικό γκολ.

Το 2-1 έμεινε έως το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία να πανηγυρίζει μια τεράστια νίκη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Σόμογλου, Κουδουνας, Ψωρογιαννης, Μητρόπουλος  Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα, Καρβέλης, Κασάπας, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου

Ολυμπιακός: Στουρναρας, Ντουμάνης, Μποσκουιδης, Πεϊος, Γαλουπης, Νεοφυτιδης, Γλυνος, Ξενιτιδης, Μαρίνος, Βοΐλης, Μπουλλάρι.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button