Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ζητάει 7 εκατ. για Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός»

Με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ ασχολούνται τα ιρανικά ΜΜΕ, με τα τελευταία ρεπορτάζ να τονίζουν ότι οι «ερυθρόλευκου» ζητούν μίνιμουμ 7 εκατ. ευρώ…

Tην ώρα που ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση ενός σέντερ φορ που θα προστεθεί δίπλα στους Γκερέρο και Μάνο, όπως είναι λογικό στο εξωτερικό ασχολούνται με τους «ερυθρόλευκους» επιθετικούς που αναμένεται να κουνήσουν μαντήλι. Ούρος Τζούρτζεβιτς και Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι προς πώληση με το κατάλληλο αντίτιμο, όμως στην περίπτωση του Ιρανού οι απαιτήσεις των Πειραιωτών είναι κατά πολύ υψηλότερες σε σχέση με αυτές για τον Σέρβο.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει τις τελευταίες ώρες ο ιρανικός Τύπος, ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Ανσαριφάρντ με ποσό μικρότερο από τα 7 εκατ. ευρώ! Οι σύλλογοι που κατά καιρούς έχουν εμπλακεί σε μεταγραφικό σενάριο με τον Ιρανό φορ έχουν βρει… αλμυρή αυτή την τιμή (σ.σ. Φενέρμπαχτσε, Μπεσίκτας, Στουτγάρδη) ωστόσο οι συμπατριώτες του Καρίμ τονίζουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεσή του μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button