Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έκανε το πρώτο βήμα η Αγ. Παρασκευή! /Την λύτρωσε ο Καπούλας!

Για την 1η αγωνιστική των πλέι άουτ της Α Φθιώτιδας, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου.

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε η ομάδα της Νίκης Αγίας Παρασκευής με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Α’ Φθιώτιδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Αγίας Παρασκευής ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, ο Ηλίας Καπούλας, ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα με δυνατό σουτ εκτός περιοχής.

Το ματς:

Στο 12′ και στην πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ο Άγιος Γεώργιος άνοιξε το σκορ, όταν ο Χανής εκτέλεσε το κορνερ από τα αριστερά ο Καρανάσιος αρχικά απομάκρυνε, ο Δημητρόπουλος έκανε την κεφαλιά και ο Πανόπουλος από κοντά έγραψε το 0-1.

Από το γκολ και έπειτα η Νίκη άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση, παρόλο αυτά ο Κεραυνός κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία… απειλούσε.

Ο Ζήσιμος προσπάθησε να απειλήσει λίγο αργότερα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, η οποία χτύπησε στο δοκάρι του Γιολδαση ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Δήμας έκανε το ανάποδο ψαλίδι με την μπάλα να χτυπά στον Γιώτη και να φεύγει μακριά.

Δεν είχαμε καμία άλλη φάση στο παιχνίδι, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου αλλά είχαμε ορισμένα παρατράγουδα.

Ο ποδοσφαιριστής του Κεραυνού Pirci, λογομάχησε με μερικούς οπαδούς που βρίσκονταν πάνω από την είσοδο των αποδυτηρίων, με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν και τους μεν και τους δε…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ζήσιμο να εκτελεί, γεμίζοντας, ένα φάουλ αλλά ο Γιολδασης πρόλαβε τον Δήμα που πήγε να πάρει την κεφαλιά.

Η ομάδα που είχε την κυριαρχία του αγώνα ήταν η γηπεδούχος ομάδα της Νίκης. Όλα τα έκαναν τέλεια αλλά στην τελική πάσα το έχαναν.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Λύκος έκανε τη σέντρα με τον Ζήσιμο να κάνει την κεφαλιά ψαράκι και να γράφει το 1-1.

Η πίεση απέφερε καρπούς για την ομάδα του Ανδρέα Επισκόπου, μετά από εξήντα λεπτά παιχνιδιού.

Στο 68′ ο Χριστόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά για τη Νίκη, ο Ζήσιμος έκανε την κεφαλιά αλλά ο Γιολδάσης εξ επαφής έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 80′ ήρθε η πλήρης ανατροπή για την Αγία Παρασκευή, καθώς ο Καπουλας με ένα καταπληκτικό σουτ από πλάγια δεξιά έκανε το 2-1.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Νίκης πέτυχε ένα πραγματικά πανέμορφο γκολ και σε σκέψη και σε εκτέλεση.

Αυτό το γκολ μάλιστα έμελλε να δώσει και ένα πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής, η οποία πήρε το πρώτο της τρίποντο στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι άουτ της Α Φθιώτιδας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣ Νίκη Αγιας Παρασκευής: Καρανάσιος, Καραγεώργος, Λύκος, Παπακώστας, Επίσκοπος, Ζήσιμος, Καπουλας, Δήμας, Χριστόπουλος, Καρκανης.

Αναπληρωματικοι: Μπουμπουρής, Καρακώστας, Βλαχάκης, Μαγκλάρας, Καραγεώργος, Καραγιάννης, Μπλάνης

Κεραυνός Αγ Γεωργίου: Γιολδάδης, Pirci, Πανόπουλος, Κοτρώνης, Δαμπάσης, Καλύβας, Κυριτσόπουλος, Δημητρόπουλος, Γιώτης, Χανής, Τσότσος.

Αναπληρωματικοί: Τσεκούρας, Λυτάκης, Κατσαρέλης, Τσιγκρέλης, Κατσαρέλης, Κουκοφίκης, Κουτσούμπας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button